Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Φίλιππος κρύβει μυστικό από την Ελβίρα»

Όσα είπε ο ηθοποιός από τη σειρά του STAR, «Έρωτας με διαφορά»

Μη χάσετε το 5ο επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά» την Πέμπτη 25/02 στις 21:00 στο STAR

Ένας «Έρωτας με διαφορά» απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον Σταύρο Νικολαΐδη, αλλά κυρίως τον ήρωα του Φίλιππο. Ο εξαιρετικός και βραβευμένος nθoποιός μιλάει για όσα τον δένουν με τον ήρωά του, τις παραξενιές της τηλεοπτικής του συζύγου Eλβίρας, αλλά και την επιστροφή του στην οθόνη μέσα από τη σειρά του STAR.

Τι συνέβη όταν συναντήσατε τον... Φίλιππο! 
Οταν τον συνάντησα τον συμπάθησα αμέσως και τον συμπόνεσα. Είναι ένας γλυκός και ήπιος άνθρωπος που αγαπάει τόσο πολύ τη γυναίκα του, ώστε δέχεται όλες τις συμπεριφορέ και τις ιδιοτροπίες της. Ίσως, βέβαια, παίζει ρόλο στην ανοχή του ένα μυστικό που της κρύβει και θα φέρει τεράστιες ανατροπές στη σχέση τους. 

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Μπορείτε να ταυτιστείστε μαζί του σε ορισμένα σημεία;
Δύσκολα καθώς καμία αγάπη δεν με αφήνει να ανεχθώ κακότροπες συμπεριφορές, τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία και δεύτερον γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να κρύψω κάτι σοβαρό από την ίδια μου τη γυναίκα. Το μόνο μας ίσως κοινό, είναι ότι προσπαθώ πάντα εκτός από συναισθητική ασφάλεια να προσφέρω και όση άνεση μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου στον άνθρωπο που έχω δίπλα μου Ο Φίλιππος βέβαια είναι πλούσιος, αλλά τι να γίνει... ό,τι μπορεί ο καθένας.

Σταύρος Νικολαΐδης

Πιστεύετε στους έρωτες με οποιαδήποτε διαφορά;
Πιστεύω στον έρωτα σαν θεό. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν. Ερωτεύομαι και παθιάζομαι με μια γυναίκα, με έναν φίλο, μια δουλειά, ένα τραγούδι, μια ταινία και πάνω απ' όλα με τον γιο μου. Ο έρωτας δεν έχει σχέση με ηλικίες, με φύλα ή με μόρφωση. Αν με ρωτούσατε συγκεκριμένα, θα oας έλεγα πως πιο ελπιδοφόρο θεωρώ έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας, από έναν έρωτα με μεγάλη διαφορά μόρφωσης και επιπέδου. 

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Βασίλης Μίχας: «H ηλικία δεν χωράει στον έρωτα»

Ποια θα είναι τότε η αντίδρασή σας όταν γίνει γνωστός ο έρωτας του Κωστή με τη Ζέτα; 
Θα του κάνει «πλάτες» όπου χρειαστεί, γεγονός που θα σπάει τα νεύρα της Ελβίρας. Το ίδιο θα έκανα και ως Σταύρος. Ακόμα ένα κοινό λοιπόν με τον ήρωά μου.

Και σε ό,τι αφορά στη δική του σχέση με την Ελβίρα;
Η αγάπη του είναι βαθιά. Όπως όμως δείχνουν οι καταστάσεις για τη γυναίκα του η οικονομική επιφάνεια και οι ανέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τη δική μου άποψη, ένας άνθρωπος που σκέφτεται έτσι, δύσκολα μπορεί να νιώσει βαθιά.

Σταύρος Νικολαΐδης TV24

Σπόιλερ λένε πως η Ελβίρα θα έρθει κοντά με τον Χρήστο. Πώς θα κινηθεί ο ήρωας σας; 
Ερχεται μια αντροπή που λατρεύω, καθώς θα δούμε έναν Φίλιππο που κανείς δεν περίμενε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά παρακάτω αλλάζουν οι ισορροπίες και αναποδογυρίζουν οι σχέσεις του ήρωά μου με άλλους βασικούς χαρακτήρες της ιστορίας.

Αργύρης Αγγέλου - Βίβιαν Κοντομάρη: Όσα είπαν για τους έρωτες με... διαφορά

Θα τον δούμε να διεκδικεί την Ελβίρα;
Διεκδικητικό δεν μπορείς ακριβώς να τον πεις, όμως η δουλειά του ως τραπεζικό μεγαλοστέλεχος τον έχει κάνει πραγματιστή. Να μην πετάει στα σύννεφα, ενώ τον έχει μάθει να προσαρμόζεται στις αλλαγές και να ακολουθεί τη ροή των γεγονότων.

Η επιστροφή στην τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια πώς σας φάνηκε; Προσαρμοστήκατε εύκολα;
Είχα χρόνια να κάνω πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως κάθε χρόνο συμμετείχα σε σειρές ως γκεστ. Την αγαπώ την τηλεόραση. Σε βάζει στο σπίτι του κόσμου. Θεωρώ μάλιστα τον εαυτό μου από τους τυχερούς που φέτος, με κλειστά θέατρα, βρίσκομαι στην τηλεόραση και ειδικά σε μια δουλειά με οργάνωση και γνώση του αντικειμένου από κάθε επαγγελματία. Eπίσης, χαίρομαι που δουλεύω με συναδέλφους παλιούς και vέους που σέβονται, με τον σκηνοθέτη μας Αλέξανδρο Πανταζούδη, τους εξαιρετικούς Βασίλη Ρίσβα, Δήμητρα Σακαλή αλλά και όλη την ομάδα της Tanweer. Είμαι περήφανος γι' αυτή τη δουλειά. Ακούγοντας μάλιστα τις τελευταίες αποκαλύψεις, καταλαβαίνετε πόσο όμορφο είναι αυτό, γιατί κι εγώ έχω βρεθεί σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω άσχημης και προσβλητικής συμπεριφοράς. 

Βίβιαν Κοντομάρη: «Να ζούμε χωρίς στεγανά και πρότυπα»

Μερίδα του κοινού ανατρέχει στα «Εγκλήματα» που παίζατε. Θα ήσασταν θετικός σε έναν νέο κύκλο;
Μου είχαν πει παλιότερα πως μαζεύονται παρέες και βλέπουν τα επεισόδια στο Ιντερνετ για να μπορούν να το σταματάνε και να σχολιάζουν. Είμαι περήφανος γι' αυτή τη δουλειά. Φυσικά και θα ήμουν θετικός.

Κάνετε σκέψεις για το μέλλον ή ο κορωνοϊός το απαγορεύει;
Θα χαθούμε χωρίς όνειρα. Πού θα πάει... θα ξαναπάρουμε τις ζωές μος πίσω! Αν πάνε καλά τα πράγματα θα κάνουμε περιοδεία με την παράσταση «Δεν ακούω δεν βλέπω δεν μιλάω» με τους Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα και Μυριέλλα Κουρεντή. Ιδωμεν...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου
Περιοδικό TV24

Δείτε το 4ο επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top