Βίβιαν Κοντομάρη: «Να ζούμε χωρίς στεγανά και πρότυπα»

Η συνέντευξη που έδωσε η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας με διαφορά»

Η Βίβιαν Κοντομάρη αγαπήθηκε ως Μπέλα της σειράς «Το σόι σου». Στη νέα αισθηματική οικογενειακή κομεντί «Έρωτας με διαφορά» στο STAR υποδύεται την Φαίη, την κολλητή της Ζέτας. 

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη και μίλησε για τη νέα σειρά του STAR.

Η Φαίη, την οποία υποδύεται η Βίβιαν Κοντομάρη στέκεται στο πλευρό της φίλης και συνεργάτιδας της Ζέτας (Φαίη Ξυλά) που είναι ερωτοχτυπημένη με έναν άντρα πολύ νεότερο της και την προτρέπει να ζήσει αυτό τον έρωτα με όλες τις αισθήσεις της και να χαθεί στη μαγεία του.

«Τη ζωή μας πρέπει να τη ζούμε χωρίς στεγανά και στερεότυπα. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι μία ολοένα εξελισσόμενη κατάσταση. Κανείς δεν έχει πραγματικά δικαίωμα να ορίζει ή να επιβάλλει παραμέτρους στο πώς πρέπει να σχηματίζονται, χωρίς να συνυπολογίζει τις επιπτώσεις στις ζωές των ατόμων που συμμετέχουν. Οι σχέσεις -όταν δεν προσβάλουν τις ζωές των άλλων – είναι ένα προσωπικό ταξίδι με προσωπικό κόστος» είπε η ηθοποιός.

Για τη διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια ανέφερε ότι: «Η διαφορά της ηλικίας, όπως κι όλες οι άλλες -μικρές ή μεγάλες – διαφορές στις σχέσεις, αποτελούν πάντα ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί και θέλει προσπάθεια, μέρα με τη μέρα. Είναι καθοριστική ή ουσιαστική επικοινωνία».

Όσο για το αν η Φαίη παροτρύνει τη Ζέτα για να ζήσει αυτόν τον έρωτα, η Βίβιαν Κοντομάρη απαντά: «Ναι την παροτρύνει χωρίς να σκέφτεται πού μπορεί να οδηγήσει αυτό. Για τη Φαίη κυριαρχεί η ανάγκη της φίλης της να ζήσει και να νιώσει ό,τι είχε στερηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εστιάζει στο τώρα και αισθάνεται πως η Ζέτα το δικαιούται».

Η γνωστή ηθοποιός έπαιζε από μικρή σε παραστάσεις: «Ναι βέβαια. Αυτό όμως που απολάμβανα περισσότερο ήταν οι πρόβες. Θυμάμαι τον εαυτό μου στο σχολείο με πόση λαχτάρα ανυπομονούσα να αρχίσουν οι πρόβες για την όποια παράσταση ανεβάζαμε. Αισθανόμουν ότι συνέβαινε κάτι πολύ σπουδαίο. Απολάμβανα τις πρόβες και έτρεμα τις παραστάσεις. Όταν πήγα γυμνάσιο γράφτηκα και στο θεατρικό εργαστήρι του Αλίμου. Ήθελα να συμμετέχω σε όλα τα θεατρικά μουσικά χορευτικά και γενικότερα καλλιτεχνικά δρώμενα χωρίς όμως ακόμα να έχω ξεκάθαρο στόχο να γίνω ηθοποιός»

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για τις επιλογές της είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε επιλογή που γίνεται με συναισθηματική ειλικρίνεια ακόμα και αν αποδειχθεί λανθασμένη ενέχει μια αλήθεια για εμάς σημαντική και ωφέλιμη. Μετανιώνω μόνο για τις επιλογές μου που δεν βασίστηκαν στον αυτοσεβασμό».
 

Δείτε το 1ο επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top