Αργύρης Αγγέλου - Βίβιαν Κοντομάρη: Όσα είπαν για τους έρωτες με... διαφορά

H συνέντευξη που έδωσαν στους «Κου Κου» οι ηθοποιοί του «Έρωτας με διαφορά»

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αργύρης Αγγέλου και η Βίβιαν Κοντομάρη.

Απόψε, Πέμπτη 4/2/2021 συντονιστείτε στις 21.00 στο Star για το «Έρωτας με διαφορά»

κουκου

Οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάζονται στη νέα ρομαντική κομεντί του Star «Έρωτας με διαφορά», μίλησαν για την εμπειρία τους στο σίριαλ, ενώ αναφέρθηκαν και στα προσωπικά τους.

Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας με διαφορά»

Βίβιαν Κοντομάρη: «Να ζούμε χωρίς στεγανά και πρότυπα»

«Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα είμαι με τη Βίβιαν. Ένιωσα αμέσως πάρα πολύ οικεία μαζί της και μόλις τελειώσαμε την πρώτη πρόβα, μου το είπε και ο σκηνοθέτης μας, ότι θα δέσουμε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου, με τη Βίβιαν Κοντομάρη να τονίζει ότι οι συνθήκες στη νέα τους δουλειά είναι εξαιρετικές.

«Νομίζω ότι όποιος δει τη σειρά αυτή, σίγουρα με κάποιον χαρακτήρα θα ταυτιστεί» είπε ο Αργύρης Αγγέλου και απάντησε στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου αν του έχει συμβεί ποτέ να ζήσει έρωτα με 15 χρόνια διαφορά.

«Αν και δεν τη θεωρώ μεγάλη τη διαφορά αυτή, δε μου έχει συμβεί. Εγώ είμαι ανοιχτός στον έρωτα, ερασιτέχνης. Δεν αξίζει αλλιώς ο έρωτας. Σημασία έχει πόσο σου έχει επιτρέψει ο άλλος να είσαι ελεύθερος», εξομολογογήθηκε.

Αργύρης Αγγέλου: «Στον έρωτα έχουν δικαίωμα όλοι!»

Με τη σειρά της, η Βίβιαν Κοντομάρη είπε στον «αέρα» πως για έναν έρωτα, παλαιότερα, είχε πάει στην Αγγλία έχοντας απλώς μία διεύθυνση στα χέρια.

Οι ρόλοι του Αργύρη Αγγέλου και της Βίβιαν Κοντομάρη στο «Έρωτας με διαφορά»

ερωτας με διαφορά αγγελου κοντομάρη

Η Φαίη (Βίβιαν Κοντομάρη) είναι η φίλη και συνεργάτιδα της Ζέτας, μια ευχάριστη και εξωστρεφής κοπέλα, που δε στάθηκε τυχερή στην προσωπική της ζωή. Στέκεται, όμως, στο πλευρό της φίλης της και την προτρέπει να ζήσει αυτόν τον έρωτα και να χαθεί στη μαγεία του. Στόχος ζωής για τη Φαίη είναι να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Όμως, επειδή είναι μόνη της, αυτό δεν είναι εύκολο! Τη λύση θα της δώσει ένας πελάτης του beauty salon, ο Δαμιανός.

ερωτας με διαφορά αγγελου κοντομάρη

Ο Δαμιανός (Αργύρης Αγγέλου) είναι ένας σαραντάρης διακοσμητής, που θα συμμεριστεί το όνειρό της Φαίης και θα αποφασίσουν να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους, μαζί! Παρόλο που εκείνος είναι ομοφυλόφιλος, η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα είναι αρκετά περίπλοκη και θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top