Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας με διαφορά»

Ανυπομονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα απόψε στις 21:00

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του STAR, «Έρωτας με διαφορά», οι δύο πρωταγωνιστές της, Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας, βρέθηκαν καλεσμένοι στη «Φωλιά των Κου Κου»

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην αγωνία που έχουν λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίριαλ απόψε στις 21:00, ενώ ανέλυσαν και τον έρωτα με διαφορά ετών, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή των 16 ετών, που είναι το κεντρικό θέμα της ρομαντικής κομεντί.

Η Φαίη Ξυλά που υποδύεται την 39χρονη «Ζέτα», αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μένει με την πρώην πεθερά της, που υποδύεται η Ντίνα Μιχαηλίδου, παρότι ο σύζυγός της την εγκατέλειψε. 

Φαίη Ξυλά Βασίλης Μίχας

Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας από απόψε το βράδυ θα μας παρασύρουν σε έναν... Έρωτα με διαφορά

Ο Κρατερός Κατσούλης ρώτησε τους δύο ηθοποιούς αν ποτέ οι ίδιοι είχαν μια εμπειρία αντίστοιχη με αυτή της σειράς. «Ναι, εγώ πιστεύω ότι στον έρωτά δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα. Αν υπάρχει αυτή η έλξη… πηγαίνεις δεν κοιτάς», δήλωσε ο Βασίλης Μίχας, με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πολύ πιο γρήγορα από τους άντρες.

Από την άλλη η όμορφη ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με τη συναισθηματική ωριμότητα των ανθρώπων, την ειλικρίνεια και το πως «κουμπώνουν» μεταξύ τους. 

«Έρωτας με διαφορά»: Η λαμπερή φωτογράφιση των πρωταγωνιστών!

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, η Φαίη Ξυλά έπαιξαν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γύρω από τους έρωτες με διαφορά ηλικίας, όπου βγήκαν ισόπαλοι! 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top