«Έρωτας με διαφορά»: Η λαμπερή φωτογράφιση των πρωταγωνιστών!

Η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Hello

Δείτε το trailer της νέας ελληνικής σειράς του STAR που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28/01/21

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Star, «Έρωτας με διαφορά», την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 21:00, οι δύο πρωταγωνιστές, Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας ποζάρουν αγκαλιά για το εξώφυλλο του περιοδικού Hello και δίνουν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Στη ρομαντική κομεντί η 39χρονη Ζέτα και ο 24χρονος Κωστής αποδεικνύουν πως ο έρωτας… χρόνια δεν κοιτάζει! Είναι μόνο αριθμοί.

ξυλά μίχας Hello έρωτας με διαφορά

Το εξώφυλλο του περιοδικού Hello με τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Star, «Έρωτας με διαφορά»

hello Φαίη ξυλά

Η Φαίη Ξυλά φωτογραφίζεται για το περιοδικό Hello

«Η Ζέτα που ενσαρκώνω στη σειρά, είναι μια γυναίκα την οποία πλησιάζω ηλικιακά, εργαζόμενη με παιδιά ,μια επίσης οικεία με τη δική μου κατάσταση. Από εκεί και πέρα, αυτό που ζει ως έντονη και συνειδητή εμπειρία εκείνη είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που βιώνω εγώ. Διακρίνω όμως αυτόν το χαρακτήρα στην καθημερινότητά μου στις φίλες μου» λέει η ηθοποιός στο περιοδικό, ενώ απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή με τον συμπρωταγωνιστή της:

«Αρνούμαι να σχολιάσω οποιοδήποτε κουτσομπολιό έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν επιθυμώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω όταν το επιλέγω εγώ και με αυτούς που επιλέγω».

ερωτας με διαφορά ξυλά μίχας

Ο Βασίλης Μίχας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello

«Ο ήρωας που υποδύομαι ακολουθεί το ένστικτό του και δε σκέφτεται πολύ τα πράγματα. Αφοσιωμένος και συναισθηματικός αλλά και ανάλαφρος ταυτόχρονα, εκθέτει τις ανασφάλειές του. Δεν παίρνει τη ζωή απελπιστικά στα σοβαρά», λέει στο περιοδικό Hello με τη σειρά του ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος θεωρεί πως το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του βοήθησε στο να του «ανοίξουν» οι πόρτες και στην τηλεόραση.

«Προφανώς η εμφάνισή μου βοήθησε. Η πρώτη εντύπωση μένει. Από εκεί και πέρα όμως απαιτούνται και άλλες παράμετροι για να προχωρήσεις», λέει το νεαρό μοντέλο – ηθοποιός.

«Έρωτας με διαφορά»: Η 40άρα και ο μπάρμαν!

Η υπόθεση της ρομαντικής κομεντί «Έρωτας με διαφορά»

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών, συναντά απροσδόκητα και επεισοδιακά τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο του εικοσιτετράχρονου μπάρμαν Κωστή. Οι δυο τους δε συνειδητοποιούν από την αρχή τη διαφορά της ηλικίας τους και όταν ερωτεύονται, προσπαθούν να την αγνοήσουν. Η σχέση τους, όμως, δημιουργεί αναπόφευκτα αλυσιδωτές αντιδράσεις στις δικές τους ζωές, όσο και στις ζωές των γύρω τους. Για να ζήσουν τον έρωτά τους, η Ζέτα και ο Κωστής πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις των συγγενών και των φίλων τους, καθώς οι περισσότεροι δε βλέπουν θετικά αυτήν τη σχέση.

ερωτας με διαφορά


Ο Κωστής, για χατίρι της Ζέτας, καλείται να εγκαταλείψει την ανέμελη, εργένικη ζωή του. Αυτό προκαλεί την αντίδραση του συγκατοίκου του, τού Άρη, ο οποίος αισθάνεται στριμωγμένος, τόσο από την “προδοσία” του κολλητού του φίλου, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται στο γραφείο από τη συνάδελφό του, την Μπέτυ. Αλλά και το αφεντικό τού μπαρ, ο Χρήστος, δε βλέπει με καλό μάτι τη σχέση του με την Ζέτα. Καμένος ο ίδιος από γυναίκες, συνιστά στον Κωστή προσοχή για να μην καταλήξει «προσωρινός μπαμπάς».

To σενάριο της σειράς, βασισμένο στο format «Step Dave», γράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης.   

 


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top