Αργύρης Αγγέλου: «Στον έρωτα έχουν δικαίωμα όλοι!»

Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό TV-24

Δείτε το trailer της νέας ελληνικής σειράς του STAR

Το Star επιστέφει στην ελληνική μυθοπλασία, με τη νέα αισθηματική σειρά, «Έρωτας με διαφορά» που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 21.00.

Έρωτας με διαφορά, ο έρωτας είναι τυφλός, ξαφνικός, απρόβλεπτος, ακαταμάχητος και μακριά από την κοινή λογική! Και, επίσης ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Έτσι, ξεκινούν όλα!

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο αγαπημένος ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου, έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό TV-24 και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Είναι μία σειρά που ο κάθε τηλεθεατής θα ταυτιστεί και με κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρει κάτι κοινό με κάποιον από τους χαρακτήρες που υπάρχουν σε αυτή τη σειρά. Από αυτή την άποψη λοιπόν έχει να πει πολλά

Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από καιρό, μιλά για τους «Έρωτες με διαφορά», για τον ρόλο του, τους νέους… τηλεοπτικούς όρους και τονίζει τα όνειρά του για τη σεζόν. 

«Έρωτας με διαφορά»: Στις 28 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star

-Είναι μία καλή στιγμή για εσάς το «Έρωτας με διαφορά»; Αισθάνεστε ότι επαγγελματικά μπορεί να σας πάει «παρακάτω»;

«Ξέρετε με τα χρόνια, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, όσο συζητάω πλέον για μία δουλειά, έχω την ανάγκη να νιώσω ότι η επιθυμία να πραγματοποιηθεί είναι έντονη και από τις δυο πλευρές. Να θέλουν και οι δυο πλευρές να συνεργαστούν. Πολύ! Δεν μπορώ να υπάρξω και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όταν δεν υπάρχει αυτό το «πολύ». Πριν την πρόταση του STAR, λοιπόν, χτύπησε το τηλέφωνό μου για άλλη μία σειρά. Πήγα, μίλησα, διάβασα το σενάριο, όλα ήταν μία χαρά. Εκτός από αυτό το «πολύ». Γύρισα σπίτι και είπα «τι πας να κάνεις». Πλούσιος σε αυτές τις εποχές, έτσι κι αλλιώς δε θα γίνεις από αυτή τη δουλειά. Αφοσιώσου στην παράστασή σου όπως έκανες τόσα χρόνια. Μετά από λίγες ημέρες χτύπησε το τηλέφωνο για το «Έρωτας με διαφορά». Τόσο από την εταιρεία παραγωγής όσο και από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, ένιωσα αυτό το «πολύ». Οπότε, ναι, είναι μία καλή στιγμή αυτή η συνεργασία για μένα. Το αν θα με πάει παρακάτω δεν το ξέρεις όταν ξεκινάει μία δουλειά».

Όσο για τον ήρωα που υποδύεται ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Υποδύομαι τον Δαμιανό. Είναι ευκατάστατος, διακοσμητής στο επάγγελμα και έχει χιούμορ. Τα υπόλοιπα στις οθόνες σας».

Αγγέλου - Έρωτας με διαφορά

Για τη συμπρωταγωνίστρια του Βίβιαν Κοντομάρη με την οποία στη σειρά θα έρθει πολύ... κοντά, είπε: «Πόσο χαρούμενος είμαι που συνάντησα αυτό το κορίτσι, αλήθεια. Η Βίβιαν είναι μία εξαιρετική συνάδελφος και όντως στη σειρά είμαστε πολύ κοντά. Φτάνουμε μέχρι την συγκατοίκηση. Εκεί θα τα δείτε όλα. Γέλιο πολύ. Τρυφερότητα, συγκίνηση. Είναι μία πολύ τρυφερή ιστορία που τρέχει παράλληλα με την κεντρική ιστορία του βασικού ζευγαριού… Είναι θετικός χαρακτήρας απέναντι στην ιστορία του ζευγαριού. Άλλωστε είναι υπέρμαχος του έρωτα».

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Ο Αργύρης Αγγέλου μάλιστα τονίζει ότι πιστεύει στον έρωτα με διαφορά: «Για μένα ο έρωτας καλύπτει όλες τις διαφορές. Αδιαπραγμάτευτο! Και στον έρωτα έχουν δικαίωμα όλοι!».

Όσο για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην τηλεόραση πολλές σειρές μυθοπλασίας, εκείνος απαντά με ειλικρίνεια: «Θέλω να πάει πολύ καλά και η δική μας σειρά γιατί πιστεύω ότι το αξίζει. Το μόνο που μπορώ να κάνω γι’ αυτό είναι να παίξω όσο καλύτερα γίνεται τον Δαμιανό. Ακριβώς το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς, πιστέψτε με. Εμείς θα είμαστε ακόμα μία επιλογή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε παρέα του».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top