Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Η συνέντευξη που έδωσε η πρωταγωνίστρια του «Έρωτας με διαφορά» στο Star.gr

Πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της σεζόν, που βλέπουμε κάθε Πέμπτη στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του STAR

«Έρωτας με διαφορά»: Η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή

Φαίη Ξυλά

Η Φαίη επέστρεψε τηλεοπτικά με τον ρόλο της «Ζέτας» στη hit σειρά του STAR

Η Φαίη Ξυλά είναι η «Ζέτα» στη ρομαντική κομεντί «Έρωτας με διαφορά» με τις μισές Ελληνίδες να τη ζηλεύουν που βρίσκεται στην αγκαλιά του «Κωστή», του καρδιοκατακτητή Βασίλη Μίχα δηλαδή.

Φαίη Ξυλά Βασίλης Μίχας

Το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς δεν είναι άλλο από τη «Ζέτα» και τον «Κωστή»

Βασίλης Μίχας: «H ηλικία δεν χωράει στον έρωτα»

«Νομίζω ότι με ζηλεύουν πολλές, αυτό είναι αλήθεια, γιατί είναι και πολύ όμορφος ο Βασίλης!», είπε η Φαίη στην κουβέντα που είχαμε στα γυρίσματα της σειράς. Θα μπορούσε η ίδια να ζήσει μια αντίστοιχη περιπέτεια, έναν έρωτα με νεότερο άντρα; «Μακάρι, γιατί όχι; Φυσικά… είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει! Αλλά θεωρώ ότι όσο μεγαλώνουμε είναι πιο δύσκολο να μας συμβεί γιατί καταλαβαίνουμε τι θέλουμε, τι δε θέλουμε, οπότε μας συμβαίνει πιο δύσκολα, αλλά όταν συμβαίνει είναι πολύ ωραίο», ξεκαθαρίζει χαμογελώντας. 

«Έρωτας με διαφορά»: Η Ζέτα τσακώνεται με τον Κωστή

Σκηνή από το «Έρωτας με διαφορά»

Σε αυτόν τον έρωτα με διαφορά το μεγαλύτερο εμπόδιο δεν είναι οι άλλοι, αλλά η ίδια. «Το μεγαλύτερο εμπόδιο η Ζέτα το έχει ξεπεράσει από την αρχή, γιατί το μεγαλύτερο εμπόδιο συνήθως είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Από την αρχή τολμάει κι αφήνεται στο συναίσθημά της και βιώνει τον έρωτά της, δεν κρατάει πολλές άμυνες σε αυτό. Αυτό είναι και ωραίο σε αυτούς του δύο χαρακτήρες, είναι πολύ ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους, κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια στην εποχή μας», αποκαλύπτει.

Έρωτας με διαφορά: Βρέθηκε στο Νο1 των τάσεων του ελληνικού Twitter

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Η επιτυχία της σειράς «Έρωτας με διαφορά» οφείλεται σε αυτούς τους αληθινούς χαρακτήρες, με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Όχι μόνο της «Ζέτας» και του «Κωστή», αλλά και στους υπόλοιπους χαρακτήρες που είναι πολύπλευροι.

Όσον αφορά στο «Έλα μια νύχτα» της Αλέξιας που πρωταγωνιστεί μουσικά στη σειρά, η Φαίη δηλώνει fan της τραγουδίστριας!

Έρωτας με διαφορά

Ένα μεγάλο «μπράβο» σε όσους άνοιξαν την ψυχή τους

Μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό θέατρο, η ταλαντούχα ηθοποιός δε θα μπορούσε να μη συμπαρασταθεί σε όσους έχουν υπάρξει θύματα. «Προσωπικά δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση, δε μου έχει συμβεί και λυπάμαι να λέω ότι είμαι από τους τυχερούς με αυτά που ακούω. Όσες φορές έχει τύχει να δεχτώ άλλους είδους συμπεριφορές, νομίζω ότι ίσως λόγω χαρακτήρα, επειδή μου αρέσει να τα λύνω και να τα καθαρίζω τα πράγματα αμέσως, δεν μπορώ να αφήνω εκκρεμότητες, μάλλον δεν έχω κάποιο τραύμα επειδή τόλμησα να το λύσω εκείνη τη στιγμή». 

Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας με διαφορά»

Η Φαίη Ξυλά βλέπει, όμως, στο τέλος τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Κάτι καλύτερο, πιο φωτεινό και καθαρό που έρχεται στον χώρο του θεάτρου. Εξάλλου ως «Ζέτα» ζει στον όμορφο, δικό της «Έρωτα με διαφορά» στην αγκαλιά του «Κωστή».

Δείτε ξανά το 4ο επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά»

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Κάμερα - Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top