Η on air συγγνώμη της Γερμανού: «Ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ»

Για ποιο λόγο απολογήθηκε η παρουσιάστρια;

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, (20/02), η Ναταλία Γερμανού ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές της.

Μενδώνη: «O Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος»

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/02), η Λίνα Μενδώνη σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και την απάντηση που έδωσε στη συνέχεια ο ίδιος στην υπουργό Πολιτισμού.

Λιγνάδης σε Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος ας το αποφασίσει η ιστορία»

Μετά την προβολή των βίντεο, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και «απολογήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό για τις μεγαλοστομίες όπως είπε που έχει πει κατά καιρούς για τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, τα οποία έχει φιλοξενήσει στις εκπομπές της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εμένα ως Ναταλία μου έλειψαν δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου της υπουργού. Οι δύο λέξεις είναι το “ζητώ συγγνώμη”. Θα ήθελα ως πολίτης της χώρας, ως πολίτης που βλέπει θέατρο και έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις να ακούσω μια συνέχεια στο “μας κορόιδεψε, εξαπατηθήκαμε από την τέχνη της υποκριτικής”. Βέβαια, είναι άλλο η υποκρισία και άλλο η τέχνη της υποκριτικής. Εμένα μου έλειψε ένα “εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, ζητώ συγγνώμη”.

Εγώ ως παρουσιάστρια, εδώ και πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω ένα συγγνώμη κι ας μην ήξερα. Κατά καιρούς έχω καλέσει καλλιτέχνες και έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες… Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ. Σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω αλλά το νιώθω να πω αυτό το λυπάμαι. Οπότε, ιδανικά θα ήθελα να ακούσω ένα συγγνώμη και από εκείνη», είπε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».


Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top