Λιγνάδης σε Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος ας το αποφασίσει η ιστορία»

Η απάντηση του σκηνοθέτη/ηθοποιού στην υπουργό Πολιτισμού

Οι δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο

Την απάντησή του στους χαρακτηρισμούς της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στη σημερινή της συνέντευξη Τύπου περί «επικίνδυνου ανθρώπου», έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Μενδώνη: «O Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος»

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, δήλωσε: «Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη -στη δουλειά της- υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη».

Δημήτρης Λιγνάδης Λίνα Μενδώνη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη το καλοκαίρι του 2019 στην Επίδαυρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο: Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Μενδώνη

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας εξαπάτησε»

Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε το μεσημέρι της Παρασκευής η Λίνα Μενδώνη για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αφού έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο που την εξαπάτησε. 

Ηλιόπουλος για Λιγνάδη: Εξοργιστική η μη παραίτηση Μενδώνη

«Ο Λιγνάδης μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη», είπε η υπουργός Πολιτισμού σε συνέντευξή Τύπου, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν ήταν προσωπικός του φίλος, τον γνώριζε όπως όλοι από το σανίδι. Όπως κι εγώ», ενώ υποστήριξε ότι κατασκευάζονται fake news.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top