Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πού και πότε θα γίνει ο γάμος;

 Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρόκειται να επισφραγίσουν την αγάπη τους, καθώς σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι, επιβεβαιώντας τις φήμες που κατά καιρούς γράφονταν και ακούγονταν. 

«Άγριες Μέλισσες»: Τα παθιασμένα φιλιά της «Δρόσως» στον σύντροφό της!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «RealLife», το οποίο υπογράφει ο Βασίλης Μπουζιώτης, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη γενέτειρα της Δανάης, Σύρο, στις 7 Αυγούστου την ημέρα δηλαδή που γιορτάζει τα γενέθλιά της η ηθοποιός.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου/ Φωτογραφία ndp

Ο εκλεκτός της καρδιάς της τηλεοπτικής «Δρόσως», σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να παντρευτει, είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Είχα τον φόβο της δέσμευσης, αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο και με τη Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το πού και το τι δεν ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ.

Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε, δηλαδή εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση και το θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρα, και ξαφνικά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας ήρθε το κάστινγκ για τις «Άγριες μέλισσες» και μετά τα άλλα. Είναι πραγματικά σαν μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς. Είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Από τη μεριά της η Δανάη Μιχαλάκη είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την είδηση του γάμου της: «Τι γάμους θα έχουμε; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί. Όταν με το καλό παντρευτώ, να έρθεις και θα τους καλέσω όλους από τις «Μέλισσες».

Δανάη Μιχαλάκη: Απάντησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Οι δυο τους προς το παρόν διατηρούν σιγή ιχθύος επί του θέματος, χωρίς να επιβεβαιώνουν επίσημα ή να διαψεύδουν το δημοσίευμα που ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top