Δανάη Μιχαλάκη: Απάντησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Πήγε καλεσμένη στο The2Night Show

Έντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό ότι η Δανάη Μιχαλάκη, η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, παντρεύεται το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της συνέντευξης που είχε δώσει πριν μερικούς μήνες ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου είχε δηλώσει ότι το επόμενο καλοκαίρι ετοιμάζει τον γάμο των δυο ηθοποιών!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My birthday boy! ♥️

A post shared by Danae Michalaki (@danae_michalaki) on

Η Δανάη πήγε καλεσμένη στο The2Night Show και απάντησε λίγο διστακτικά. «Τι γάμους θα έχουμε το καλοκαίρι; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, εννοείται. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί, ως wedding crashers. Όταν με το καλό ναι. Δεν ξέρω εγώ τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Ξέρω ότι το είπαν άλλοι, λες να μην ξέρω τι έχει γίνει;». Έπειτα κάλεσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έρθει στον γάμο της όταν γίνει και να είναι ντυμένος, όπως θέλει ο ίδιος.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι;

Οι δυο ηθοποιοί μετρούν περίπου ενάμιση χρόνο κοινής πορείας και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Τόσο η Δανάη, όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, όμως πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις.

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top