«Έρωτας, με διαφορά»: Πότε κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά του STAR

Έρχεται η ερωτική ιστορία ανάμεσα στη Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα η νέα αισθηματική σειρά του STAR «Έρωτας, με διαφορά» με πρωταγωνιστές τη Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα

«Έρωτας με διαφορά»: Νέα ελληνική σειρά έρχεται στο Star

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου», το πολυαναμενόμενο σίριαλ που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

Έρωτας, με διαφορά

Λίγα λόγια για το «Έρωτας, με διαφορά»

Πάντα, ο έρωτας αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος! Αυτή τη φορά, όλα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα!
Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα (Φαίη Ξυλά), μια μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής (Βασίλης Μίχας), ένας γοητευτικός bartender γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί.  

Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές τους. Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους!

 Θα τολμήσει η Ζέτα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, για χάρη του Κωστή; Θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου; 

 

Γιαννακόπουλος: Μίλησε για τη σχέση του με τη Φαίη Ξυλά μετά το διαζύγιο

Στην πρωινή εκπομπή του STAR μάλιστα, είδαμε κι ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο σίριαλ με τον Βασίλη Ρίσβα και τη Δήμητρα Σακαλή να υπογράφουν το σενάριο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά του Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top