Ηρακλής GNTM: «Δεν έχω κρατήσει επαφές σχεδόν με κανέναν από το σπίτι»

Πώς ήταν ως μαθητής και τι λέει για το bullying που έχει υποστεί;

Στην πρώτη του επαγγελματική φωτογράφηση μετά το GNTM «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τον Ηρακλή Τσουζίνοβ

Ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 φανερά ενθουσιασμένος για τη νέα του συνεργασία σχολίασε το γεγονός ότι η Παρασκευή Κερασιώτη ψηφίστηκε από τους περισσότερους συμπαίκτες του στον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στα μαθητικά του χρόνια δηλώνοντας πως δεν ήταν «πρώτυπο» μαθητή.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ για τον πατέρα του: «Μου περνάει πλέον αδιάφορο»

«Δεν ήμουν και το καλύτερο παράδειγμα στο σχολείο, Δεν ήμουν ο τέλειος μαθητής. ούτε ο πιο σωστός», εξομολογήθηκε ο πρώτος άνδρας νικητής του διαγωνισμού μοντέλων. 

Στη συνέχεια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν έχει τύχει να φάει ποτέ χυλόπιτα, «επειδή δεν έδινε την ευκαιρία και κατέληγε να είναι κολλητός».

Ηρακλής: Ο χωρισμός με την Αγγελική και τα ραντεβού με τη Μαρινέλα

Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς βλέπει τον εαυτό του σε 30 χρόνια, απάντησε πως επιθυμεί να ακολουθήσει την πορεία του coach του, Γιώργου Καράβα που τον θαυμάζει πολύ. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει υποστεί bullying λόγω της ξεχωριστής του εμφάνισης , είπε: «Έχω δεχτεί bullying στην Ελλάδα, Έμπαινε σε super market και ο security ερχόταν από πίσω για να μην κλέψω».

Τέλος αποκάλυψε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με κανέναν από το σπίτι, γεγονός που απέδωσε στην αποστασιοποιημένη στάση που κρατάει ο ίδιος, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ακόμα δεν έχει διάθεση να τους μιλήσει». 

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top