Ηρακλής: Ο χωρισμός με την Αγγελική και τα ραντεβού με τη Μαρινέλα

Τι είπε on camera ο μεγάλος νικητής του GNTM;

Για τον χωρισμό του αλλά και τις σχέσεις που διατηρούν τώρα με την πρώην σύντροφό του, τη χορεύτρια Αγγελική Κάτρη,  ρωτήθηκε ξανά ο Ηρακλής Tσουζίνοβ.

Ηρακλής Αγγελική Κάτρη

Παλιά φωτογραφία του Ηρακλή με την πρώην σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη

GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ηρακλή, Αγγελικής!

«Είδα αυτά τα story, γενικά έχουμε καλές σχέσεις με την Αγγελική. Όντως το παιχνίδι ήταν μια έντονη εμπειρία, μια εμπειρία που με άλλαξε. Με άλλαξε σε ένα σημείο που πλέον θέλω να ενδιαφερθώ μόνο για τα επαγγελματικά μου. Γενικά έχουμε καλές σχέσεις με την Αγγελική. Ο χωρισμός δεν ήταν βάναυσος ή επώδυνος, εμείς είμαστε πολύ χαλαρά», είπε αρχικά ο ίδιος, ενώ απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την συμπαίκτριά του, Μαρινέλα.

Ηρακλής Μαρινέλα ζευγάρι GNTM 3

«Και με την Παρασκευή λένε ότι είμαστε ζευγάρι. Με τη Μαρινέλα είμαστε φίλοι. Είμαστε απλώς φίλοι. Έτυχε να βγούμε 2-3 φορές και μας πέτυχαν οι κάμερες. Είναι λίγο άβολο», πρόσθεσε ο Ηρακλής.

Υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή, και τον τρίτο φιναλίστ, Ανδρέα;

Μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα ότι ο Ηρακλής δεν πήγε στον διαγωνισμό για το μόντελινγκ, αλλά για τα χρήματα, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» συνάντησε τον νικητή του GNTM 3 και του ζήτησε να απαντήσει στον πρώην συμπαίκτη του. 

Madwalk: Ποια μοντέλα του GNTM θα περπατήσουν στην πασαρέλα;

Ηρακλής Τσουζίνοβ GNTM 3

«Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι καλά και είσαι καλός, δε θα το κάνεις τσάμπα! Ο καθένας έχει τους στόχους του. Εγώ προσωπικά, θέλω να δουλέψω, να κάνω αυτό που μ’ αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου από αυτό. Ο Ανδρέας παίζει να πειράχτηκε που δεν πέτυχε αυτό που ήθελε. Έτυχε να μην ανταμειφθεί. Μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την κατάσταση που βρίσκεται και ότι δεν έχει κερδίσει και αυτό τον έχει πειράξει λίγο. Πρώτη φορά ακούω αυτό που λένε ότι είπε πως αν κέρδιζε θα μοιραζόταν το έπαθλο με τους άλλους δύο. Απλά αποδέξου αυτό που έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τα παιδιά, εκτός από την Παρασκευή», είπε αρχικά ο Ηρακλής.

Η απάντηση του Ανδρέα στον Ηρακλή 

Ο Ανδρέας απάντησε με τη σειρά του στην κάμερα των «Κου Κου» πως είχε συζητήσει με τον Ηρακλή τους λόγους που δήλωσαν για τον διαγωνισμό και του είχε πει ότι τον ενδιέφερε πολύ το έπαθλο και ότι ποτέ δεν είχε κυνηγήσει όσο θα έπρεπε το μόντελινγκ.

GNTM 3 Ηρακλής νικητής 2020 Ανδρέας Παρασκευή

Ο ίδιος είπε ακόμα, ότι με τον νικητή του GNTM διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, άσχετα με το αν επικοινωνούν συχνά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top