Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ για τον πατέρα του: «Μου περνάει πλέον αδιάφορο»

Ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 μιλάει για τον πατέρα που τον έχει αφήσει

Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή του GNTM 3 στο star.gr αμέσως μετά τη «στέψη» του

Ο μεγάλος νικητής του τρίτου κύκλου του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοβ, είχε μιλήσει on camera για τον πατέρα του που τους άφησε μόνους με τη μητέρα του όταν ήταν μικρός και είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία του.

Ηρακλής: O νικητής του GNTM χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

Ηρακλής Τσουζίνοβ gntm 3 πατέρας

Στη νέα του συνέντευξη στο «Τηλέραμα» το εντυπωσιακό μοντέλο «άνοιξε» την καρδιά του και αναφέρθηκε ξανά σε αυτό το μαύρο κεφάλαιο της ζωής του.

Δηλώσατε ότι κάποια στιγμή θέλετε να γίνετε γνωστός για να σας δει ο πατέρας σας και να καταλάβει τι έχασε. Αυτό είναι μια ανάγκη σας που θέλετε να εκπληρωθεί;

Δε το σκέφτομαι τόσο. Είναι κάτι που το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι καν, μου περνάει πλέον αδιάφορο.

Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο. Τι εύχεστε για το 2021;

Κατ’ αρχάς υγεία, υγεία. Είναι πολύ κλισέ, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Και πολλή αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Να μην υπάρχει διαχωρισμός σε χρώματα, ράτσες και προτιμήσεις. Αυτό θα έλυνε πάρα πολλά προβλήματα.

Η αδυναμία του Ηρακλή Τσουζίνοβ στη μητέρα του

Να θυμίσουμε ότι μέσα στον διαγωνισμό ο Ηρακλής μιλούσε συνεχώς για τη μητέρα του και την αδυναμία που έχει για εκείνη, καθώς είναι ο δικός του «ήρωας».

ηρακλής gntm 3

Ο Ηρακλής με τη μητέρα του στην παιδική του ηλικία

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του star.gr, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο ίδιος είπε ότι περισσότερο απ’ όλους θέλει να δει τη μητέρα του και ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα επικοινωνήσει μαζί του.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top