Το «MasterChef 5» έρχεται και οι τρεις κριτές δηλώνουν έτοιμοι για δράση

Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στα γυρίσματα του trailer

Ο 5ος κύκλος του «MasterChef» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Λίγο πριν γνωρίσουν τους νέους επίδοξους σεφ, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης δε σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλο.

MasterChef 5: Δείτε το -υπεραστείο- πρώτο trailer του πέμπτου κύκλου!

«Δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το ότι είμαι με τους άλλους δύο κριτές ή ότι είμαι δεμένος τόσες ώρες», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα γυρίσματα του trailer.

MasterChef 5: Τι έγινε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του τρέιλερ

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος στα προηγούμενα trailer είχε καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη φέτος, και εξηγεί με τον δικό του τρόπο τον λόγο. «Στα δύο προηγούμενα trailer ήταν αδικημένοι σφόδρα οι δυο ψηλοί ομορφάντρες που εχουμε μαζέψει, φτάνει».

Στα προηγούμενα MasterChef  έχουμε δει άνδρες να παίρνουν τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά ο «θείος Λεωνίδας» εύχεται φέτος να κερδίσει μία γυναίκα.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας για τους τέσσερις νικητές του MasterChef, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο trailer ανέφερε: «Δώσαμε τη χαρά στους νικητές να πάρουν το αίμα τους πίσω».

Ο ίδιος βέβαια αποκάλυψε και τον λόγο που δε θέλει για κουμπάρο του τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Δεν έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στην Αριάνα, στον Κένζι τη χρωστάμε. Έχει ο καιρός».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top