Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Ο Ανδρέας είναι ένας ψιλοτοξικός άνθρωπος»

Δε μασάει τα λόγια του ο μεγάλος νικητής του GNTM 3

Ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοβ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τρίτης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα, τον τρίτο φιναλίστ, μετά το τέλος του GNTM.

Ηρακλής νικητής gntm 2020 αλήθειες με τη ζήνα

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην συμπαίκτης του Ηρακλή, Ανδρέας, δήλωσε πως ο Ηρακλής μπήκε στον διαγωνισμό για τα λεφτά και όχι για το μόντελιγκ.

Ανδρέας Ηρακλής GNTM 3

GNTM: Άρχισαν τα όργανα - Το «καρφί» του Αντρέα για τον Ηρακλή!

Ηρακλής: «Ο Ανδρέας είναι ένας ψιλοτοξικός άνθρωπος»

«Σιγά μην κάτσω τώρα να ασχοληθώ με το τι λέει ο καθένας για μένα. Όσον αφορά στο κομμάτι αν θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ ή το κάνω για τα λεφτά… μου αρέσει το μόντελινγκ. Μου αρέσουν όλα αυτά που έχει αυτός ο χώρος… Είναι κάτι που γουστάρω γιατί δε θέλω να κάθομαι σε ένα γραφείο και να έχω μπροστά μου μία στοίβα με χαρτιά. Όσον αφορά στον Ανδρέα, δεν πολυταιριάζουμε. Έχουμε κάποια κοινά στοιχεία αλλά γενικά είμαστε τα δυο αντίθετα. Έχω καταλάβει ότι για μένα ο Ανδρέας είναι ένας ψιλοτοξικός άνθρωπο. Είναι κάτι που το έχω συνειδητοποιήσει. Προσπαθούσε πάντα να είναι από πάνω και να στρέφει, όχι άμεσα, άτομα εναντίον μου. Δε θα ένιωθα άνετα αν ήμουν σε παρέα μαζί του», εξομολογήθηκε ο Ηρακλής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top