Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις του 2021 για κάθε ζώδιο!

Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε στο star.gr για τη νέα χρονιά

Άση Μπήλιου

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020, μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για όλους, η Άση Μπήλιου μίλησε στο star.gr και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων.

Όπως μας είπε η γνωστή αστρολόγος θα είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους σε σχέση με τη φετινή, κυρίως από τον Μάιο και έπειτα. 

Από τις 19 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 29 Δεκεμβρίου 2021 ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και των ευκαιριών, θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο της πρωτοπορίας και της επανάστασης (εκτός από την περίοδο 14 Μαΐου – 27 Ιουλίου 2021, που θα επισκεφθεί τους Ιχθύς και στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στον Υδροχόο).

«Το θετικό είναι ότι μέσα στη χρονιά αυτή, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 – γιατί τον Δεκέμβρη του ’21 θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη- , δε θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη, ανάδρομο Άρη, όπως είχαμε το 2020. Επίσης, μέσα στο 2021 ο Δίας αν και θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα περάσει για λίγο στους Ιχθύς, ένα ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνούσε. Έτσι, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο θα είναι ένα καλύτερο διάστημα για τα ταξίδια, για να είμαστε πιο ελεύθεροι… Το 2022 θα είναι μία καλύτερη χρονιά, γιατί θα περάσει ολοκληρωτικά ο Δίας στους Ιχθύς, ένα ζώδιο που είναι πολύ δυνατό», είπε η αγαπημένη αστρολόγος. 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου δηλώνει αισιόδοξη για τη νέα χρονιά: «Να μην απογοητευτούμε αν δεν ξεκινήσει καλά η χρονιά. Να μην χάνουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία μας. Πρέπει να πιστεύουμε στον άνθρωπο, στις δυνατότητές του, να πιστεύουμε στην ανάπτυξη και την πρόοδο της επιστήμης, γιατί αυτή μπορεί πραγματικά να μας δώσει τις σωτήριες λύσεις»..

Δείτε εδώ όλες τις ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top