Elif: Η Χουμεϊρά πηγαίνει στον γυναικολόγο - Έχει μείνει έγκυος ή όχι;

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:30

Η Τουλάι δεν μπορεί να κάνει αυτό, που της ζήτησε η Λεμάν, να απολύσει δηλαδή της Ζουλιντέ.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην κουζίνα κι ευχαριστεί τη Ρεϊχάν για το ρόφημα με βότανα που της ετοίμασε. Η Ρεϊχάν ξαφνιάζεται και η Χουμεϊρά επιστρέφει στο δωμάτιο της.

Ο Κερέμ μαθαίνει πως όλοι στην εταιρία είναι στην αίθουσα συσκέψεων και θυμώνει επειδή δεν τον ενημέρωσαν.

Η Σέμα βάζει την Ελίφ να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Η Ρεϊχάν καθαρίζει το δωμάτιο του Κερέμ και κοιτάζει την κιθάρα και τις φωτογραφίες του κι εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πως έχει κρατήσει τη φωτογραφία που είχαν βγάλει με την Ελίφ.

Ο Τολγκά συναντάει την Παρλά και της ζητάει να φροντίσει να βγει η Ρεϊχάν από την έπαυλη γιατί έχει ένα σχέδιο. Είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα που έχει βάλει με την Παρλά σχετικά με τη Ρεϊχάν.

Στη σύσκεψη ο Κερέμ παίρνει τα ηνία και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Ο Γιουνούς είναι στο πλευρό του Κερέμ.

Η Πάρλα πηγαίνει στην έπαυλη με στόχο να βγάλει έξω τη Ρεϊχάν. Η Παρλά της φέρεται για πρώτη φορά ευγενικά και η Ρεϊχάν ξαφνιάζεται. Η Παρλά και η Χουμεϊρά συζητούν για την εγκυμοσύνη της δεύτερης αν και δεν είναι ακόμα σίγουρες.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα για να μάθει πως είναι η Ελίφ κι εκείνη της λέει πως περνάει καλά και της ζητάει κι άλλα χρήματα.

Η Παρλά ζητάει να πάρει μαζί της για δύο ώρες τη Ρεϊχάν επειδή η υπηρέτρια τους αρρώστησε και χρειάζεται τη βοήθεια της Ρεϊχάν για να ψωνίσει.

Η Ματσιντέ θέλει πρώτα να ρωτήσει τη Ρεϊχάν αν συμφωνεί. Η Ρεϊχάν στην πραγματικότητα δε θέλει να πάει, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί.

Ο Γιουνούς δείχνει στον Κερέμ το εξώφυλλο με το σχέδιο της Μπιρτσέ και δείχνει να του αρέσει πολύ.

Μετά από τα ψώνια, η Παρλά πηγαίνει με τη Ρεϊχάν στην καφετέρια που βρίσκεται ο Τολγκά και την αφήνει μόνη. Ο Τολγκά εμφανίζεται ξαφνικά δήθεν τυχαία.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον γιατρό κι εκείνος της λέει πως είναι έγκυος. Το θαύμα που περίμενε τόσο καιρό η Χουμεϊρά έγινε...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top