GNTM: Ο Αιμιλιάνο επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μαριαγάπη;

Kέρδισε τη δοκιμασία επιβράβευσης και διάλεξε εκείνη

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχαν φήμες ότι ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη έγιναν ζευγάρι μέσα στο GNTM. Μέχρι σήμερα είχαμε δει και ακούσει μόνο σπόντες και ότι τα δυο παιδιά έκαναν πολύ παρέα!

Όμως στο σημερινό επεισόδιο ο Αιμιλιάνο το επιβεβαίωσε με τον τρόπο του…

Συγκεκριμένα, εκείνος κέρδισε τη δοκιμασία επιβράβευσης και διάλεξε να μοιραστεί το έπαθλό του με την Μαριαγάπη.

GNTM-Τα σχόλια που ενόχλησαν τον Καράβα:«Δεν το συγχωρώ. Είναι ανεπίτρεπτο»

Μετά την επιλογή του είπε στην κάμερα: «Διαλέγω Μαριαγάπη, γιατί δεν έχω ξαναβγεί, δεν έχει ξαναβγεί, δεν είναι επιστροφή. Έχουμε καιρό να περάσουμε χρόνο έξω. Είμαστε δυο πολύ καλοί… φίλοι…» και γέλασε με όλο νόημα στην κάμερα.

Την επιλογή του Αιμιλιάνο ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστη ο Έντουαρντ ο οποίος μιλώντας στις κάμερες είπε: «Ο Αιμιλιάνο διαλέγει Ηρακλή και Λία. Πίστευα θα μπορούσε να διαλέξει και Μαριαγάπη που έχει συνηθίσει να βρίσκεται κοντά στο σώμα του”.

Στη συνέχεια, αφού τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό για να φωτογραφηθούν μαζί από τον Δημήτρη Σκουλό, ο κριτής τους είπε ότι ταιριάζουν πολύ.

Ο Αιμιλιάνο μετά είπε: «Ο Δημήτρης τόνισε ότι εγώ και η Μαριαγάπη ταιριάζουμε, κάτι το οποίο ισχύει. Το γνωρίζω και εγώ, το γνωρίζει και εκείνη και αυτός είναι ο λόγος που τη διάλεξα και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή.»

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top