Elif: Η Βιλντάν μαθαίνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA της Ελίφ

Μη χάσετε την Παρασκευή τις νέες περιπέτειες της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Ο Ταρίκ και η Ράνα δειπνούν μαζί. Η Ράνα μιλάει για το παρελθόν και τον εαυτό της κι ο Ταρίκ είναι γοητευμένος από την προσωπικότητά της. Λατρεύει το ότι είναι φιλόδοξη, όπως κι εκείνος.

Η Ρεϊχάν μαγειρεύει ένα παραδοσιακό φαγητό, που ξέρει ότι αρέσει πολύ στον Κερέμ. Η κοπέλα νιώθει άσχημα επειδή εκείνος έδωσε το αίμα του για να τη σώσει και εκείνη τον πλήγωσε. Θέλει να κάνει κάτι καλό για εκείνον και επειδή δεν κατέβηκε για δείπνο του έφτιαξε το αγαπημένο του φαγητό γιατί είναι σίγουρη πως πεινάει.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να δει την Ελίφ, αλλά εκείνη θέλει να μείνει μακριά της για το καλό της. Η μικρούλα φοβάται πως ο Ταρίκ θα προσπαθήσει να βλάψει ξανά τη Ρεϊχάν εξαιτίας της. Η Ελίφ για να αποφύγει τη Ρεϊχάν της λέει πως θέλει να κοιμηθεί.

Στην κουζίνα η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν συζητούν για τη Βιλντάν. Η Γιλντίζ μοιράζεται τις υποψίες της, πιστεύει ότι η Βιλντάν ήταν εκείνη, που κατέστρεψε το γλυκό της Ρεϊχάν κι έμειναν ανικανοποίητες οι καλεσμένες της Ματσιντέ.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει φαγητό στον Κερέμ αλλά εκείνος δεν το θέλει και καταλήγουν να τσακώνονται άσχημα. Η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια.

Ο Τολγκά και η Παρλά φτάνουν στην έπαυλη. Ο Τολγκά προσφέρει λουλούδια στη Ρεϊχάν και η κοπέλα νιώθει άβολα γιατί δεν της αρέσει καθόλου ο Τολγκά.

Η Ρεϊχάν λέει στη Γιλντίζ πως ο Τολγκά επιμένει να τη φλερτάρει και τη φέρνει σε δύσκολη θέση και η γυναίκα τη συμβουλεύει να μιλήσει στον Κερέμ αλλά η Ρεϊχάν αρνείται.

Η Χουμεϊρά μπαίνει στην κουζίνα κι όταν βλέπει τα λουλούδια ζητάει να τα βάλουν σε βάζο και να τα πάνε στο σαλόνι. Η Ρεϊχάν δε θέλει αλλά είναι εντολή της Χουμεϊρά και πρέπει να υπακούσει. Όταν βλέπει τα λουλούδια ο Κερέμ τρελαίνεται από τη ζήλια του και απογοητεύεται.

Η Τουλάι και η Ζουλιντέ είναι στο μαγαζί και ετοιμάζουν φαγητό για την Ιντζί και τον Εμιρχάν, που θα επιστρέψουν από το σχολείο. Ο Σαφάκ φέρνει τα παιδιά και η Ζουλιντέ με την Τουλάι τον καλούν να φάει μαζί τους.

Η Ράνα και οι υπόλοιποι σχεδιαστές είναι στην αίθουσα συνεδριάσεων και προσπαθεί να υπονομεύσει τη δουλειά και τη θέση του Γιουνούς στην εταιρία, αλλά το σχέδιο της δεν έχει την εξέλιξη που περίμενε κι εκτίθεται.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στο νοσοκομείο για να μάθει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Ταρίκ δεν είναι ο πατέρας της Ελίφ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top