Elif: Η Ελίφ τρομάζει με τη Βιλντάν και της πέφτει ο δίσκος με το τσάι!

Δείτε νέο επεισόδιο της Ελίφ την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR

Η Μπιρτσέ είναι πολύ χαρούμενη επειδή ο Γιουνούς υπερασπίστηκε τη δουλειά της στη Ράνα. Η κοπέλα δουλεύει στο γραφείο του Γιουνούς κι εκείνος αρχίζει να της φέρεται λίγο καλύτερα.

Η Ελίφ φροντίζει τη Ρεϊχάν. Πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει λίγο τσάι αλλά η Βιλντάν τη βλέπει. Η Ελίφ τρομάζει ξανά και της πέφτει ο δίσκος με το τσάι.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει να καθαρίσει το χαλί. Ο Κερέμ τη βλέπει και τη μαλώνει με αποτέλεσμα να τσακωθούν για άλλη μια φορά. Η Ελίφ τους ακούει και πηγαίνει στον κήπο.

Το περιοδικό τελικά δεν έχει εξώφυλλο το σχέδιο της Μπιρτσέ και η κοπέλα απογοητεύεται. Ο Γιουνούς γίνεται έξαλλος και πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα. Η Ράνα του απαντάει πως δεν μπορούσε να επιτρέψει το σχέδιο μια βοηθού να είναι εξώφυλλο στο περιοδικό και λέει στον Γιουνούς πως θα πρέπει από εδώ και πέρα να κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, καθώς στο συγκεκριμένο ζήτημα αυτή έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Η Ράνα συνεχίζει να φλερτάρει τον Ταρίκ και να τον παρασύρει στην παγίδα της. Ο Ταρίκ της ζητάει να βγουν μαζί.

Η Ελίφ είναι με τον Κερέμ στον κήπο και τον ρωτάει γιατί δεν είπε στη Ρεϊχάν πως εκείνος έδωσε αίμα για να σωθεί. Η Ρεϊχάν ακούει τη συζήτησή τους και θυμωμένη θέλει να μάθει γιατί ο Κερέμ δεν της το είπε. Είναι αναστατωμένη και με την Ελίφ επειδή το κράτησε μυστικό. Ο Κερέμ θυμώνει μαζί της επειδή βρίσκει την αντίδραση της υπερβολική και γελοία.  

Ο Ταρίκ πηγαίνει με τη Ράνα σε ένα ακριβό εστιατόριο και η κοπέλα χαίρεται για αυτό. Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η Ράνα και τη φλερτάρει.

Ο Κερέμ είναι ακόμα θυμωμένος και δεν κατεβαίνει για δείπνο. Νιώθει άσχημα γιατί ότι και να κάνει η Ρεϊχάν βρίσκει ένα λόγο για να τσακωθούν, ακόμα και τώρα, που της έσωσε τη ζωή. Η Ρεϊχάν ηρεμεί κι όταν ξανασκέφτεται την κατάσταση καταλαβαίνει πως αντέδρασε λάθος και αντί να ευχαριστήσει τον Κερέμ, τσακώθηκε μαζί του.

Η Ματσιντέ πιστεύει ότι ο Κερέμ δεν κατέβηκε για δείπνο γιατί είναι κουρασμένος επειδή πέρασε το προηγούμενο βράδυ στο νοσοκομείο. Κανείς δεν ξέρει πως είναι αναστατωμένος επειδή τσακώθηκε με τη Ρεϊχάν.

Η Ελίφ θυμάται τις απειλές του Ταρίκ και σκέφτεται πως πρέπει να μείνει μακριά από τη Ρεϊχάν για να μην της συμβεί κάτι κακό…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top