Τατιάνα Στεφανίδου για τον ALPHA: «Σαν να γυρίζω στο σπίτι μου»

Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας μετά τις υπογραφές

Από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει στο δυναμικό του ALPHA, μετά από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και είπε χαρακτηριστικά: 

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, αφού με τσακώσατε εδώ, διότι τα υπόλοιπα ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Άρα από εμένα δεν θα μάθετε λεπτομέρειες. Σε αυτό εδώ το κτήριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια. Γιατί εδώ στεγαζόταν το STAR. Τώρα εκτός από το STAR, στεγάζεται και ο ALPHA. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτηρίου, τα τελευταία 24ωρα, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μία ασφάλεια σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ».

It’s official! Η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha!

Ωστόσο, η Τατιάνα δεν αναφέρθηκε στην ώρα προβολής της εκπομπής της, τον τίτλο, αλλά και το περιεχόμενο. Για αυτό μίλησε το πρωί της Τέταρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Μάρα Ζαχαρέα: Η συνάντηση με την Τατιάνα Στεφανίδου στο γραφείο της

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε εμείς επίσημα, είναι ότι η Τατιάνα ανήκει στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Καθαρή ενημέρωση. Μάλιστα ακούγεται πως στο πλευρό της θα έχει και ανθρώπους από το ενημερωτικό κομμάτι του Alpha. Θα έρθουν επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό, αλλά αυτό που ακούγεται και διαβάζουμε είναι ότι μάλλον προορίζεται για τη ζώνη 11 με 1. Δεν σας το λέμε επίσημα. Ο σταθμός έβγαλε χθες ένα λιτό δελτίο τύπου όπου έδειχνε τη χαρά και την ικανοποίηση του που η Τατιάνα Στεφανίδου είναι στο δυναμικό του» εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top