GNTM 3: «Θα τον έπαιρνα μόνο για να αδειάζει τον βόθρο στο σπίτι μου»

Αποκαλύψεις τη Ρασέλ που «έχει κουνήσει την ουρά της» στην «Φωλιά των ΚουΚο

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 3 το βράδυ της Τρίτης (03/11), δημιουργώντας σε κάποιους ικανοποίηση και σε άλλους στεναχώρια.

GNTM 3: Η απρόσμενη αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα!

Ηρακλής: Όσα είπε μετά την αποχώρηση από το GNTM 3


Αμέσως μετά την αποχώρησή του αγόρια και κορίτσια μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και έσταξαν «φαρμάκι».
«Στον Ηρακλή άξιζε να φύγει. Δεν έχω δει κανένα σετ του και να πω ουάου. Στόχος μου είναι να φύγουν όλοι από το σπίτι και να νικήσω», είπε ο Ανδρέας.

Στο στόχαστρο η Ρασέλ και ο Δημοσθένης 

Και μπορεί η Ρασέλ να άκουσε κολακευτικά σχόλια από τους κριτές για τη χθεσινή της φωτογραφία, ωστόσο οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι διαφωνούν με αυτές τις κριτικές.

Η φωτογραφία της Ρασέλ από τη χθεσινή δοκιμασία

Η φωτογραφία της Ρασέλ από τη χθεσινή δοκιμασία

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποθεώθηκε, αλλά η φωτογραφία της ήταν σαν θρίλερ. Έλειπε το μοντέλο από τη φωτογραφία. Αν η Ρασέλ ήταν σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας, θα το έριχνα στο τζάκι για να ζεσταθώ», είπε η Μαρινέλα.

Την ίδια άποψη για τη φωτογραφία της Ρασέλ είχε και ο Παναγιώτης, ο οποίος τη χαρακτήρισε φθηνή απομίμηση της Beyonce. «Τρόμαξα όταν την είδα. Πιστεύω ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελική δεκάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Δημοσθένη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη μόνη δουλειά που θα τον έπαιρνα είναι να μου αδειάζει το βόθρο στο σπίτι».

 

Το νέο ζευγάρι στο GNTM 

Ο νεαρός παίκτης έκανε και μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν περιμέναμε για τη Ρασέλ και τον Έντουαρντ λέγοντας πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3!

«Μπράβο στη Ρασέλ που βρήκε τρόπο να δημιουργήσει τα ζευγάρια του σπιτιού, αλλά την ουρά της τη βγάζει πάντα απέξω. Δεν είναι και άτομο που στο σπίτι δεν κινείται. Έχει κουνήσει την ουρά της στον ξανθό άγγελο του σπιτιού, τον Έντουαρντ. Την έχει σηκώσει κιόλας.  Δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει. Υπάρχει ένα φλερτ», δήλωσε με νόημα ο Παναγιώτης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top