Χάρης Ρώμας: «Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις!»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού και δημιουργού

Εκτός από το «Καφέ της Χαράς» που γνωρίζει και πάλι επιτυχία, ο Χάρης Ρώμας έχει υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Κωνσταντίνου & Ελένης» και το «Οι μεν και οι δεν»

Ρώμας: «Καμία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να...»

«H τηλεόραση ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και υπήρξε και σπίτι μου για πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις και τον αμφισβήτησα και ο ίδιος πολλές φορές γιατί αισθάνθηκα ότι ήταν βάρος άλλων πτυχών της προσωπικότητάς μου. Στην πορεία αυτό αποκαταστάθηκε πλήρως με το που αισθάνθηκα πιο ώριμος σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε στην ερώτηση για τη σχέση του με τη μικρή οθόνη.

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας σε σκηνή από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

«Αδίκησα την τηλεόραση με το να σκέφτομαι ότι μου κάνει κακό αντί για το τεράστιο καλό που μου έκανε. Εκτός από την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα που μου προσέφερε, θεωρώ ότι έκανα -και κάνω ακόμα- μυθοπλασία που είναι το μοναδικό κομμάτι τέχνης στην τηλεόραση», είπε ακόμα, τονίζοντας το πόσο δύσκολη τέχνη είναι η μυθοπλασία για τη μικρή οθόνη.

Χάρης Ρώμας: Πώς είναι η σχέση του με τη Μουτίδου μετά την κόντρα τους;

Ο Χάρης Ρώμας με αφορμή τον κλείσιμο των θεάτρων λόγω του κορωνοϊού, δεν έκρυψε την αγωνία του. «Έχω μεγάλη αγωνία για τον κλάδο μου», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top