Ρώμας: «Καμία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να...»

Οι δηλώσεις για τους gay διάσημους που εκνεύρισαν τον ηθοποιό

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από την εκπομπή «The Booth» έκανε ένα κάλεσμα στους gay διάσημους να βγουν και να μιλήσουν για τη ζωή τους.

Αφορμή γι’ αυτή την πρόταση στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Η εξομολόγηση του Καπουτζίδη: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας πήρε θέση και μιλώντας στο «Πρω1νό» δεν έκρυψε την ενόχλησή του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει στον άλλον τι θα βγάλει προς τα έξω».

Ρώμας: "Είμαι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό" - Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ...

Το βράδυ της Πέμπτης (22/10), μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», στο θέατρο Alhambra ο ηθοποιός – σεναριογράφος τοποθετήθηκε επί του θέματος ξεκαθαρίζοντας: «Δεν είχα δει τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη, με ενημέρωσε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα. Τον Γιώργο τον θαυμάζω, τον αγαπώ και είναι ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος. Σε ό,τι λέει συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ό, τι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη.»

Χάρης Ρώμας: Πώς είναι η σχέση του με τη Μουτίδου μετά την κόντρα τους;

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στη Σοφία Μουτίδου τονίζοντας: «Αν και ξέρω ότι η άποψη της είναι καλοπροαίρετη διαφωνώ. Πιστεύω ότι τα προσωπικά δεδομένα του καθενός είναι ιερά και έχει δικαίωμα να τα χειριστεί όπως εκείνος νομίζει. Δεν αγγίζονται».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top