Ρώμας: "Είμαι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό" - Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ...

"Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω το μέγιστο του έρωτα"

Αναμφίβολα ο Χάρης Ρώμας αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους σεναριογράφους και ηθοποιούς της γενιάς του. Οι τηλεοπτικές του σειρές και οι θεατρικές του παραστάσεις έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε ρόλους που έχουν αφήσει ιστορία. 

Ο αεικίνητος και πολυσχιδής Χάρης Ρώμας μιλάει αποκλειστικά στο star.gr για τη θεατρική του παράσταση «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας», για το «Καφέ της Χαράς» που θα δούμε την νέα σεζόν στον Αντ1 αλλά και για την υποψηφιότητα του στις Περιφερειακές εκλογές μαζί με τον Γιώργο Πατούλη. 

Η ζωή του Χάρη Ρώμα δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Σε πολύ μικρή ηλικία  ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα του, γιατί δεν ήθελε να δει τον γιο του ηθοποιό. «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός, υπήρχε το αστικό κόμπλεξ ότι έπρεπε να γίνω γιατρός ή δικηγόρος» μας λέει χαρακτηριστικά. Ο πατέρας του, του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετο του πατέρα του, που είναι Ρασσιάς. Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του. 

Περιμένοντας με ανυπομονησία το “Καφέ της Χαράς” ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος μας δηλώνει: «Φυσικά και δεν περιμένω να κάνει 60% τηλεθέαση όπως έκανε κάποτε, σήμερα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση».

Ενώ για την πετυχημένη πορεία του στην τηλεόραση μας δηλώνει: «Υπήρξα αχάριστος απέναντι στην τηλεόραση. Αποενοχοποιήθηκα φεύγοντας από την τηλεόραση κάποια χρόνια και μετάνιωσα για τις ενοχές που ένιωθα όταν κάποιοι με φόρτωσαν με αυτές για τις επιτυχίες που έκανα.» 

Ο ηθοποιός σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. Μιλώντας στο star.gr μας εξομολογείται: «Είμαι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό. Έχω την αγωνία λόγω της καθημερινής κούρασης και ρουτίνας, ότι δεν μπορώ να δώσω στην σχέση μου το μέγιστο του έρωτα όπως θα το ήθελα.» 

Ο Χάρης Ρώμας κατεβαίνει για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη, την στιγμή που η θεατρική του παράσταση «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» στο θέατρο Αθηναΐς έχει χαρακτηριστεί από τους κριτικούς του θεάτρου και από το κοινό ως η κωμωδία της χρονιάς! 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top