Η εξομολόγηση του Καπουτζίδη: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε

«Πέρασα την εφηβεία μου κλεισμένος στο σπίτι», είπε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς και σεναριογράφους της γενιάς του.

Στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά αυτό που δε γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ήταν για το πώς χειρίστηκε ο ίδιος τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν εμπόδισε τα όνειρά μου!»

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι», είπε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κατερίνα Καραβάτου: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εξαιρετικά»

Ο δημιουργός του «Παρά Πέντε» παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνον: «Ήταν μία δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Δε δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στους γονείς του τονίζοντας πως χαίρεται πολύ που τους έχει κάνει υπερήφανους με την πορεία του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top