Elif: Ο Ταρίκ απειλεί την Ελίφ πως αν μιλήσει θα την κλειδώσει στο γκαράζ!

Μη χάσετε με τίποτα το επεισόδιο της Τρίτης στις 17:30 στο STAR!

Ο Ταρίκ και η Βιλντάν βλέπουν την Ελίφ και τη ρωτάνε πόση ώρα κάθεται και τους ακούει. Θέλουν να μάθουν τι άκουσε. Η Ελίφ τους λέει πως δεν άκουσε τίποτα.

Ο Ταρίκ την απειλεί πως αν μιλήσει θα την κλειδώσει στο γκαράζ και της λέει μια τρομαχτική ιστορία για το τι έχει συμβεί εκεί παλιά με κάτι άλλα παιδάκια. Η Ελίφ τρομοκρατείται και τους λέει πως δε θα μιλήσει. Όμως τώρα ξέρει πως ο Ταρίκ και η Βιλντάν παγίδεψαν τη Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν στο πάρκο δέχεται την επίθεση ενός άντρα και μιας γυναίκας και την απειλούν με μαχαίρι. Ο Κερέμ εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και τη σώζει.

Η Χουμεϊρά λέει στην Παρλά πως απέλυσε τη Ρεϊχάν αν και μετά η Ελίφ παραδέχτηκε πως εκείνη πήρε το κολιέ της αλλά αυτό έγινε αφού η Ρεϊχάν είχε φύγει από το σπίτι.

Ο Κερέμ εξηγεί στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ ομολόγησε ότι εκείνη πήρε το κολιέ. Η Ρεϊχάν του λέει πως η Ελίφ δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη με τη Ρεϊχάν. Η Παρλά και η Χουμεϊρά δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Η Ματσιντέ λέει στη Ρεϊχάν πως μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει στην έπαυλη. 

Η Ρεϊχάν αγαπάει και σέβεται πολύ τη Ματσιντέ και δεν μπορεί να της αρνηθεί.  Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ελίφ την αγκαλιάζει, είναι χαρούμενη που επέστρεψε!

Η Παρλά είναι έξαλλη με τον Κερέμ και του λέει πως δεν καταλαβαίνει γιατί υπερασπίζεται τόσο πολύ μια υπηρέτρια. Ο Κερέμ της απαντάει πως υπερασπίζεται το δίκαιο.

Η Ρεϊχάν ρωτάει την Ελίφ γιατί είπε ότι εκείνη πήρε το κολιέ, αφού είναι σίγουρη πως το κοριτσάκι δεν έχει καμία σχέση. Η Ελίφ επιμένει πως εκείνη το έκανε.

Η Ματσιντέ μαλώνει τη Χουμεϊρά και της ζητάει να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά γιατί η Ρεϊχάν κατηγορήθηκε άδικα κι αυτό είναι αμαρτία…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top