Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα είπε μετά τη λήξη συνεργασίας με τον Alpha

«Έκλαιγα με τις κριτικές κάτω από τα σκεπάσματα!»

Την πρώτη αντίδραση της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά την ανακοίνωση του Alpha για τη λήξη της συνεργασίας τους, αποτύπωσε ο Αρτ με την κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου».

Στην αρχή η παρουσιάστρια ότι το τηλεπαιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» που παρουσίαζε και δεν πήγε ιδιαίτερα καλά, δεν της ταίριαζε, αφού προτιμάει τις «ζωντανές» εκπομπές.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Θα ήθελε να κάνει τρίτο παιδί;

«Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου, από τη στιγμή που το κανάλι μου δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει αλλού, τελείωσε η συνεργασία!» είπε η Αντελίνα.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε πολύ τον Alpha που την πίστεψε και της έδωσε την ευκαιρία, ζητώντας συγγνώμη που δεν πήγε καλά.

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές έκλαψε για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής: «Έκλαψα πολύ, πολλές φορές στις πέντε το πρωί με θυμάμαι κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω!».

Aντελίνα Βαρθακούρη: Η δήλωση για τον πεθερό της Γιάννη Πάριο

Το απόγευμα τις Δευτέρας, με μια λιτή ανακοίνωση ο Alpha ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του.

«O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει» έγραφε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top