Αντελίνα Βαρθακούρη: Θα ήθελε να κάνει τρίτο παιδί;

Εκείνη και ο Χάρης Βαρθακούρης λατρεύουν τις κόρες τους!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγάπη τους για την οικογένεια τους!

Η παρουσιάστρια αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές της ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του ζευγαριού στο show του Star «Globetrotters» όπου και νίκησαν. 

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον;

Οι δυό τους, όμως, εκτός από την τηλεόραση, ασχολούνται περισσότερο με τις δύο κόρες τους, Μελωδία και Λιόνα. Συχνά, μάλιστα, μοιράζονται οικογενειακές τους φωτογραφίες στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τόσες πολλές μαμάδες, τόσο διαφορετικές ιστορίες, τόση αγάπη κάποιες φορές, τόση τραγωδία κάποιες άλλες! Μάνα δεν σε κάνει η λέξη...Μάνα σε κάνει μόνο η αγάπη. Να είμαστε οι μανάδες που γεννάμε αυτή την ξεχωριστή αγάπη και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να είμαστε οι μανάδες που δεν έτυχε, αλλά το θέλαμε τόσο πολύ. Να ειμαστε οι μανάδες που δεν απαιτούμε σεβασμό και αγάπη απλώς επειδή κρυβόμαστε πίσω απο μια λέξη με τόσο σημαντικό φορτίο. Να είμαστε οι μάνες που τα παιδιά μας όταν θα ανεξαρτητοποιηθούν θα ειμαστε η επιλογή τους και θα μας θέλουν στη ζωή τους. Να είμαστε η ίδια η αγάπη, αυτές που θα βγάλουμε στην κοινωνία χρήσιμους ανθώπους χωρίς απωθημένα, που θα γίνουν κι εκείνοι με την σειρά τους καλοί γονείς. Να νιώθουμε υπεύθυνες για τον πόνο του άλλου και να δουλεύουμε γι’ αυτό. Σ’ ευχαριστώ μαμά που η δική μας ιστορία είναι γεμάτη αγάπη, σ’ ευχαριστώ που τα παιδιά μου μπορούν να απολαμβάνουν μια τόσο σπουδαία γιαγιά! Σ’ αγαπώ ως το άπειρο!Χρόνια σου πολλά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ🦋 Ευχαριστώ θερμά το @queengr που φιλοξένησε το κείμενό μου!❤️🙏

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Σε πρόσφατο Q&A της όμως η Αντελίνα Βαρθακούρη, ξεκαθάρισε το αν θα ήθελε και ένα τρίτο παιδί!

«Λατρεύω την οικογένεια, η οικογένεια είναι η αρχή και το τέλος μου, η δύναμή μου και η συνέχεια μου. Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Μακάρι!»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top