GNTM-Αδελφή Παρασκευής: «Ήταν πάντα ντροπαλή αλλά έβαλε στόχο το modeling»

Φανερά συγκινημένη η Μαρία μίλησε με τρυφερά λόγια για την αδελφή της

Συγκινήθηκε η μεγαλύτερη αδελφή της Παρασκευής του GNTM μιλώντας για εκείνη! Η 19χρονη τσιγγάνα έχει γεννηθεί σε μία φτωχική συνοικία κοντά στην Πάτρα και έχει ζήσει δύσκολα παιδικά χρόνια. Ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια και τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή της, όπως γράφει συνεχώς στα social media, είναι οι τρεις αδελφές της Μαρία, Γαβριέλα και Ελένη, με τις οποίες είναι πολύ δεμένη.

Παρασκευή GNTM Με την Αδελφή Της

Η Παρασκευή με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Μαρία

Η Μαρία, η οποία ασχολείται με τον στίβο, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», για τη συμμετοχή της 19χρονης στον διαγωνισμό και για τα συναισθήματα της οικογένειας Κερασιώτη, όταν την παρακολουθούν από την τηλεόραση.

«Εγώ είμαι 21 ετών, η Ελένη είναι 20, η Παρασκευή είναι 19 και η μικρότερη αδελφή μας είναι 16 ετών. Η Παρασκευούλα είναι το πιο συνεσταλμένο παιδί της οικογένειας. Όταν εμείς βγάζαμε φωτογραφίες εκείνη ήταν πάντα εκτός, δεν ήθελε και τόσο. Γι’ αυτό δεν έχουμε και πολλές φωτογραφίες μαζί. Τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Έβλεπε Shopping Star και GNTM και το είχε βάλει στόχο να γίνει μοντέλο», ανέφερε.

Παρασκευή - GNTM: Δείτε τις κούκλες αδερφές της

Όταν η Μαρία ρωτήθηκε για τη γυμνή φωτογράφηση και αν φοβήθηκε μήπως η Παρασκευή διστάσει να την κάνει, απάντησε: «Εγώ ήμουν πάρα πολύ σίγουρη και το είχαμε συζητήσει, πριν μπει ακόμα στο παιχνίδι. Όταν έκανε την αίτηση, μου έδειξε την ερώτηση για τη γυμνή φωτογράφιση και με ρώτησε “τι να απαντήσω εδώ;” και της είπα “φυσικά και θα το κάνεις”. Πολλοί περίμεναν ότι δεν θα το έκανε αλλά τους διέψευσε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους σαν οικογένεια».

GNTM 3: Η Ειρήνη φοράει κουκούλα μετά το Makeover και εκνευρίζει την Ίριδα!

Φανερά συγκινημένη η Μαρία μίλησε με τρυφερά λόγια για την αδελφή της: «Η Παρασκευούλα είναι αυτό που βλέπετε. Κάνει φιλίες αλλά σπάνια, είναι πάντα με το δίκιο και δεν μπορεί τη διπροσωπία. Δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα στο διαγωνισμό, έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες, έτσι μας έχουνε μάθει οι γονείς μας. Κάθε φορά, σε κάθε επεισόδιο που την παρακολουθούμε, συγκινούμαστε όλοι! Η Παρασκευή μου δίνει μεγάλη δύναμη με αυτό που κάνει. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι αδελφή μου και έκανε αυτό το βήμα!»

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top