Αντζελίνα The Bachelor: «Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”»

Με δάκρυα στα μάτια η πολυσυζητημένη παίκτρια

Έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη από τις συμμετέχουσες στο «The Bachelor» του Alpha, κυρίως για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Αντζελίνα δείχνει στις συμπαίκτριές της και το τηλεοπτικό κοινό μία άλλη της πλευρά. 

Αντζελίνα The Bachelor: ο χαρακτηρισμός «διπρόσωπη» και η... λιποθυμία της!

Η υποψήφια… νύφη εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, εξαιτίας του bullying που δεχόταν στο σχολείο για την καταγωγή της.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν. Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μην νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ» είπε αρχικά.

Άννυ από Bachelor: «Δεν ξέρω αν ήταν αληθινή η λιποθυμία της Αντζελίνας»

«Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν. Έχω βρει αυτή τη δύναμη του εαυτού μου και δε θα επιτρέψω σε κανέναν να την πάρει και να πατήσει πάνω σε αυτή», είπε συγκινημένη η Αντζελίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top