Οι πρώτες κλίκες και οι αντιπάθειες στο GNTM 3 είναι γεγονός

Τα δωμάτια, το μαγείρεμα και η υγιεινή του σπιτιού

Από τις πρώτες κιόλας ώρες τις συγκατοίκησής τους μέσα στο σπίτι του GNTM 3 έχουν δημιουργηθεί κλίκες και φυσικά αντιπάθειες. Όλα ξεκίνησαν από τον διαχωρισμό  των δωματίων.

Κάποιοι ήθελαν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο με τους φίλους τους, αλλά τα σχέδιά τους ανατράπηκαν όταν είδαν ότι ένας από τους κανόνες του διαγωνισμού. Ένας από αυτούς είναι: αγόρια και κορίτσια σε χωριστά δωμάτια!

GNTM 3: Η έκπληξη των παικτών όταν κατάλαβαν ότι είναι στο δωμάτιο των FF!

Η Ρασέλ δυσαρεστήθηκε με αυτή την εξέλιξη αφού είχε κανονίσει να μεινει με κάποια από τα αγόρια. «Είναι λίγο παιδική χαρά. Νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές, δεν έχουν καταλάβει που είναι και τι κάνουν και έτσι δυσκολεύουν και τους υπόλοιπους. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα αν ο καθένας είναι στον κόσμο του».

Ανάλογο είναι το κλίμα και με τα αγόρια μιας και κάποιοι ήθελαν να κοιμηθούν στα επάνω κρεβάτια. Μάλιστα, ο Ηρακλής δήλωσε on camera πως δεν πρόκειται να κάνει πολύ παρέα με τον Ανδρέα γιατί τον θεωρεί κομπλεξικό.

Ίριδα για Ζεν: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»

Βέβαια, σε  πολλούς παίκτες δεν άρεσε το γεγονός ότι μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας χαμός.

Η Ρασέλ πιστεύει πως κάποιοι έχουν έλλειψη παιδείας, ενώ διαφωνίες υπήρξαν και όταν μίλησαν για τους κανόνες υγιεινής, αλλά και τι θα γίνεται με το μαγείρεμα  


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top