Περρής για Πετράκο: «Το θέμα του κορωνοϊού δεν είναι θέμα άποψης!»

Με αφορμή τις απόψεις του τραγουδιστή

Στο «Πρωινό» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Πετράκος που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο «Fame Story», 18 χρόνια πριν.

Βαγγέλης Περρής: Ποια είναι η άποψή του για τις «διαδόχους» της Μενεγάκη; 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και στον τσακωμό με τον τραγουδοποιό Στάθη Δρογώση στα social media.

Ωστόσο, στο σχολιασμό της συνέντευξης από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, δέχτηκε σκληρή κριτική από τον Βαγγέλη Περρή για όσα έχει πει στο παρελθόν για τον κορωνοϊό.

«Εγώ από τους μουσικούς θέλω να μιλούν για μουσική γιατί είναι η αρμοδιότητά τους. Δε θέλω από τους μουσικούς να μιλούν για ιατρικά θέματα. Ο συγκεκριμένος έχει απευθυνθεί στο πανελλήνιο μιλώντας για θέματα που δεν άπτονται των γνώσεών του. Καλά κάνει και γουστάρω να μιλά για τα παιδάκια του και τα επαγγελματικά του», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και το τραγούδι που έγραψε για τον Γρηγόρη Πετράκο

«Το θέμα του κορωνοϊού δεν είναι θέμα άποψης. Δεν είναι αν πιστεύω στον Θεό ή αν πιστεύω ότι θα βρέξει. Είναι θέμα ιατρικό. Γνώμες επί ιατρικών θεμάτων, από τη στιγμή που κάποιος έχει δημόσιο λόγο κι απευθύνεται στον κόσμο και μπορούν να διαμορφωθούν λάθος εντυπώσεις για μια εχθρική επίθεση, όπως αυτή του κορωνοϊού νομίζω δεν πρέπει…» συμπλήρωσε.

Εκεί όμως παρενέβη η παρουσιάστρια, λέγοντας: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει στον προσωπικό του λογαριασμό», με τον Βαγγέλη Περρή να απαντά: «Σε θέματα ιατρικά δεν πρέπει να μιλήσει ένας άνθρωπος που παίζει καλό πιάνο!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top