Βαγγέλης Περρής: Ποια είναι η άποψή του για τις «διαδόχους» της Μενεγάκη; 

«Δεν μπορεί να ξεκινάς ψάχνοντας την αντικαταστάτρια της Ελένης»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Περρής, σχολιάζοντας την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Βαγγέλης Περρής: «Οι 8 λέξεις είναι βαρετό σήριαλ!»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόσωπο. Τη θαυμάζω γιατί έχει ικανότητες που της ξετύλιξε πλουσιοπάροχα. Κατέκτησε μια καριέρα που δύσκολα άλλος θα τη βρει. Ξέραμε ότι υπάρχει μια σκυτάλη από τα παλιά και αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη. Θα μας λείψει αυτό» είπε αρχικά.

«Δε νομίζω ότι είναι καλή η προσπάθεια που κάνουν για να βρουν αντικαταστάτες της Μενεγάκη. Είναι βασικό στρατηγικό λάθος. Δεν μπορεί να ξεκινάς έτσι. Θεωρώ ότι περισσότερες δυσκολίες θα έχει η Μαλέσκου από άποψη γενικού περιβάλλοντος. Ο ΣΚΑΪ μπορεί να εντυπωσιάζει με τα πρώτα βήματα του πλασαρίσματος ενός προϊόντος αλλά στη συνέχεια δεν το πιστεύει, είναι σαν να ψάχνει την ευκαιρία να υποτιμήσει όσους συμμετέχουν» συνέχισε.

Ξεσπά ο Βαγγέλης Περρής: «Δεν αντέχω άλλο να πηγαίνω σε δικηγόρους...»

«Ο Alpha μετά τη φετινή κατραπακιά που έφαγε θα κάνει πιο συγκεκριμένα βήματα. Θεωρώ ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας», συμπλήρωσε ένας από τους έμπειρους ανθρώπους της μικρής οθόνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top