Πέτρος Ιακωβίδης: Αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το «Παραδόθηκα Σε Σένα»

Πώς το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show», το βράδυ της Πέμπτης, για την πορεία του στη μουσική και αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε κι έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Η ιστορία του Πέτρου Ιακωβίδη: «Τραγουδάω στις πίστες από τα 13 μου»

Μάλιστα, αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το hit του καλοκαιριού «Παραδόθηκα Σε Σένα», το οποίο έδωσε να ερμηνεύσει η καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ήμασταν στο αμάξι έξω από το Fantasia και της είπα «Νατάσα, θέλω να ακούσεις το καινούριο τραγούδι μου». Μου είπε «Να ξέρεις πώς αν δεν το έλεγες εσύ θα το έπαιρνα εγώ». Το ήθελε. Μετά από δύο-τρεις μήνες ξεκινήσαμε στο Teatro και μου ήρθε στο μυαλό το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα”. Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει πολλά χρόνια πριν. Το έφτιαξα λίγο σαν demo και μου άρεσε πολύ.

Όταν πήγα στο καμαρίνι της είπα ότι θα βγάλω πρώτα το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα” και μετά το “Παραδόθηκα σε σένα”. Το κρατάει αυτό και το πρωί, που βγαίνουμε μαζί να κλείσουμε λέει “Παιδιά, τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που είναι πολύ αγαπημένο και είναι το καινούργιο που θα κυκλοφορήσω. Το οποίο, λέει, έχει γράψει ο Πέτρος… Με μεγάλη μου χαρά, ας πάρει ό,τι θέλει… Έπαθα σοκ…», είπε ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός χαρακτηριστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top