Η ιστορία του Πέτρου Ιακωβίδη: «Τραγουδάω στις πίστες από τα 13 μου»

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για όλα στο star.gr

Η επιτυχία ενός καλλιτέχνη κρίνεται από το «γκελ» που έχει στον κόσμο, από την επιτυχία που κάνουν τα τραγούδια και οι νυχτερινές του εμφανίσεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης με αργά, αλλά σταθερά βήματα κατάφερε όλα τα παραπάνω, κατακτώντας ταυτόχρονα τις γυναικείες καρδιές (σ.σ. τα κορίτσια στο γραφείο απλά με… μίσησαν για αυτήν τη συνέντευξη!).

Αλήθεια ποια είναι η σχέση του με τις θαυμάστριες; «Μια χαρά!» λέει γελώντας με την κουβέντα να πηγαίνει αναπόφευκτα στα… περίεργα μηνύματα που παίρνει στα social media. «Μπορεί ο καθένας να σου στείλει… Στον καθένα συμβαίνει αυτό, το να πάρει περίεργα μηνύματα» απαντάει με τα γέλια να συνεχίζονται. 

Κεφάλαιο προσωπική ζωή, αφού σπάνια έχει ακουστεί κάτι για εκείνον. «Είμαι πολύ καλά δόξα τον Θεό… δεν έχω και πολύ χρόνο βέβαια. Είναι πολλές οι ώρες του να πας στο στούντιο και να γράψεις τραγούδια. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω, όταν έχω κάτι, να είμαι εκεί, γιατί έτσι πρέπει!» δήλωσε στο star.gr. Ποια είναι η σκέψη του για τον γάμο και την οικογένεια; «Μεγάλωσα σε μία καλή και υγιή οικογένεια, είναι κάτι που μελλοντικά το σκέφτομαι. Βέβαια όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό» απάντησε.

Με τον θείο του Νίκο Κουρκούλη και τις κιθάρες στο στούντιο /Φωτογραφία Instagram

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε και για την ενασχόλησή του με το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, αφού ανέβηκε στην πίστα στα 13 του. Λόγω της συγγένειας με τον Νίκο Κουρκούλη είχε και το γονίδιο. «Από μικρός είχα για παιχνίδια μουσικά όργανα ενώ έπαιζα με το μπουζούκι του πατέρα μου… Κι από την πλευρά της μητέρας μου ο παππούς μου ήταν παλιός τραγουδιστής κι από την πλευρά του πατέρα μου ήταν ο Νίκος Κουρκούλης οπότε είχα αυτό το μικρόβιο. Κάποια στιγμή ο Νίκος με άκουσε, λέγοντας μου "πρέπει να το κάνεις", κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα». Ο γνωστός τραγουδιστής πάντα τον βοηθούσε με συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξει στη νύχτα, ενώ του έστελνε κασέτες με τραγούδια για να φτιάξει το ρεπερτόριο του. 

Πέρα από μία επιτυχημένη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου τον συνδέει και μια στενή φιλία /Φωτογραφία Instagram

Από τους καλλιτέχνες που θαυμάζει είναι σίγουρα η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία έχει συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και σε νυχτερινά σχήματα. «Δε σου κρύβω ότι ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου και πολύ μεγάλο το άγχος του πώς θα σταθώ δίπλα ακόμα και στο στούντιο να τραγουδήσουμε ένα ντουέτο. Αλλά νομίζω ότι κι ο κόσμος το αγάπησε το τραγούδι, πήγε καλά κι είναι μεγάλη μου τιμή που έχω στο άλμπουμ μου ένα τραγούδι με τη Νατάσα» είπε περήφανος για αυτή του τη συνεργασία. 

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τους Onirama, ο Πέτρος ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά αλλά και να «ταρακουνήσει» με τις επιτυχίες του τη νυχτερινή Αθήνα!

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top