Καφέ της Χαράς – Ρώμας για Μουτίδου: «Εγώ αυτό το θεωρώ πρόκληση»

Ο ηθοποιός έβαλε τέλος στην κόντρα του με την ηθοποιό

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε μία έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Χάρη Ρώμα και τη Σοφία Μουτίδου σχετικά με τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς».

Χάρης Ρώμας: «Θα την αγαπώ για πάντα τη Σοφία Μουτίδου!»

Ο ηθοποιός – σεναριογράφος  θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα βάζοντας τέλος σε αυτή την κόντρα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η «δασκάλα» δε θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι.

Σοφία Μουτίδου: Νέες δηλώσεις για την κόντρα με τον Χάρη Ρώμα

Χάρης Ρώμας - Σοφία Μουτίδου

«Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ την Σοφία, είναι και εξαιρετική ηθοποιός. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε, είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο. Δεν υπήρχε στον τίτλο. Το λέω γιατί κάποιοι θαυμαστές της ή φίλοι της γράφουν ότι η σειρά χωρίς την δασκάλα δε γίνεται. Πώς δε γίνεται; Γινόταν και τότε. Όταν ξαναβρεθήκαμε της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε και ξεκινήσαμε να γράφουμε. Η ίδια μου εξήγησε ότι λόγω της καθημερινής εκπομπής που βρίσκεται υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

«Μπορεί να έγιναν συζητήσεις οικονομικές με την παραγωγή και να ζήτησε λεφτά που δε θα ήθελαν να της δώσουν, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου, της είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν τη θυμάται αυτή τη συζήτηση. Γιατί να θέλεις σε μια εποχή σαν αυτή που ζούμε να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη που ζήτησε πολλά λεφτά και δε μου τα έδωσαν. Εγώ το θεωρώ πρόκληση. Εγώ δεν παύω να λέω ότι την αγαπώ, την εκτιμώ και θα ήθελα να δουλέψουμε μαζί, αλλά είναι ένα πρόβλημα που το έβγαλε μόνη της», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top