Τον Χάρη Ρώμα συνάντησε και πάλι ο Αρτ με την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός ρωτήθηκε εκ νέου για την κόντρα του με τη Σοφία Μουτίδου, αποκάλυψε τον ρόλο που θα παίξει η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, η μικρή Ισμήνη, στο «Καφέ της Χαράς», ενώ ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραμίχος δε θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια της σειράς.
Σοφία Μουτίδου: Νέες δηλώσεις για την κόντρα με τον Χάρη Ρώμα
«Την αγαπάω τη Σοφία και της εύχομαι να πάει πάρα πολύ καλά εκεί που βρίσκεται. Την αγαπάω και θα την αγαπάω για πάντα. Δε θα παίξει στο "Καφέ", τέλος», ξεκαθάρισε.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι η μικρή Ισμήνη Αϊβάζη θα κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο στη σειρά: «Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού».
Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: «Της είπα ότι δε χωράς στο Καφέ της Χαράς»
«Ο Γιώργος Καραμίχος δυστυχώς δε θα γυρίσει. Πολύ θα τον ήθελα τον Καραμίχο και εκείνος θα ήθελε νομίζω. Θα συνεργαστούμε, αλλά όχι στο "Καφέ της Χαράς"» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.