Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: «Της είπα ότι δε χωράς στο Καφέ της Χαράς»

Όλο το παρασκήνιο με τους δυο ηθοποιούς

Έντονο είναι το παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες για το καστ της σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

Στον Αρτ και «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Χάρης Ρώμας, μια μέρα μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου, όπου εξομολογήθηκε πως «απ’ ότι βλέπω δε θα είμαι στη σειρά».

Σοφία Μουτίδου: Τελικά θα τη δούμε ή όχι στο «Καφέ της Χαράς»;

Ο Χάρης Ρώμας απάντησε στις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως υπήρχε πρόβλημα με τα γυρίσματα, λόγω του ωραρίου.

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον η Σοφία βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα.

Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ότι θέλουμε κάνουμε, ότι θέλουμε κόβουμε και ότι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία.

Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι “δε χωράς”», είπε ο Χάρης Ρώμας.

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top