«Ώρα για Μελέτη»: H Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην πρωινή ζώνη!

Τι είπε στην πρεμιέρα της η παρουσιάστρια

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην πρωινή ζώνη μετά από 8 χρόνια και είπε «καλημέρα» ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η Ελεονώρα μπήκε στο πλατό, αφού δέχθηκε μια ζεστή αγκαλιά αλλά και μια ανθοδέσμη από τον Νίκο Μάνεση, ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στη νέα της εκπομπή.

Μελέτη-Μάνεσης

«Καλημέρα σας και καλωσήρθατε στον ALPHA. Καλωσήρθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι. Και να που είμαστε στον αέρα. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, όσα χρόνια και αν το έχουμε κάνει μαζί αυτό παρέα, από το 2001 που σας πρωτοσυστήθηκα, κάθε φορά και σήμερα νομίζω πως είναι η 24η που κάνουμε πρεμιέρα μαζί υπάρχει το ίδιο άγχος. Υπάρχει εκεί, είναι έντονο και δεν θέλω να σας το κρύψω. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ» είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη.

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει στο καινούργιο πλατό και κάνει τον απολογισμό της

«Αυτή την φορά, όμως, όλα είναι και λίγο πιο έντονα αγαπημένοι μου φίλοι γιατί είχα πολλά χρόνια να σας πω τηλεοπτική καλημέρα. Όλο αυτό το διάστημα, από το 2014 μέχρι σήμερα, είχαμε επιλέξει να ανταλλάσσουμε καλησπέρες και καληνύχτες. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά και στη δική σας ζωή όπως και στη δική μου. Και στην εποχή και στις ανάγκες της. Αυτό που δεν άλλαξε, όλα αυτά τα χρόνια, είναι το γεγονός πως ήσασταν πάντα εκεί να με στηρίζετε και να αγκαλιάζετε αυτό που εγώ ένιωθα ανάγκη ότι θέλω να κάνω στην τηλεόραση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top