«Λύγισε» ο Αλεξάνδρου: Μίλησε για τον χωρισμό του με την Καλάβρια

Η σχέση με τον παππού του και τα όσα έμαθε από εκείνον

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συγκινημένος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον παππού του, τον χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος. Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα τη ζωή πιο γρήγορα στα χέρια μου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω την αιτία χωρισμού των γονιών μου. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στο πρόσωπο του παππού μου.

Ο παππούς μου με έμαθε στη ζωή μου να είμαι ευγενής! Για μένα, ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μαρία Καλάβρια: Μόλις χώρισαν!

Αλεξάνδρου: «Η Μαρία Καλάβρια είναι ένας άνθρωπος που δε θέλω να βγάλω από τη ζωή μου»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια, με την οποία συνεχίζει και συνυπάρχει επαγγελματικά ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Αλεξάνδρου-Καλάβρια

Το ζευγάρι χώρισε πριν από έναν μήνα, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

«Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις επαγγελματικά αφού έχεις χωρίσει. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο ή ότι είναι δύσκολο. Απλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο, αν είναι ακατόρθωτο, που δεν είναι ακατόρθωτο. Αλλά θα μου πει κάποιος σουηδική σχέση, σκανδιναβική. Δεν είναι σουηδική σχέση, είναι όλα μέσα στο μυαλό. Είναι από πιο πρίσμα βλέπεις την κατάσταση. Όταν βλέπεις και χαίρεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις μαζί σου, γιατί σε έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα, θέλεις να τον έχεις δίπλα σου. ‘Όταν σου βγει το εγωιστικό κομμάτι και δεις ότι δεν θες αυτόν τον άνθρωπο να τον πληγώνεις, γιατί ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στις σχέσεις μου και πολλοί άνθρωποι το κάνουν, ακόμα και από ένα απλό φλερτ, είναι να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν το έκανα στα 16 μου, δεν θέλω να δείξω αν είμαι όμορφος, άσχημος, να σου βγάλω ή να μην σου βγάλω την ανασφάλεια σου. Είναι κάτι το οποίο είναι αδιάφορο, ξενερώνω, χωρίζω, φεύγω. Θέλω να περνάω τόσο όμορφα και να περνάει τόσο όμορφα και άλλος, που να μην θέλω να το συζητήσω και να μην χρειάζεται να πάω παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε όσα έμαθε δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ελένη με βρήκε όταν πήγα για συνέντευξη στην εκπομπή της. Μάλλον της έκανα. Ήμουν τρεις χρονιές μαζί της, κάναμε ένα κενό και μετά ξαναήμουν. Τρομερό σχολείο. Σαν παιδί μου κόπηκαν πολύ τα φτερά. Κόπηκε ο αυθορμητισμός μου γιατί η Ελένη είναι τρομερά επαγγελματίας. Αυτό που έχει κάνει δεν είναι τυχαίο, είναι σκληρή δουλειά, είναι όλα μελετημένα. Είναι μάθημα για πανεπιστήμιο. Ήταν η ανώριμη πλευρά της τηλεοπτικής μου προβολής. Τα μαθήματα τα πήρα στον έναν χρόνο κενό από την Ελένη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα από την Ελένη που είμαι ευγνώμων. Δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, δε μίλησε ποτέ για την προσωπική μου ζωή, ό,τι και να ήθελα ήταν εκεί. Η Ελένη είναι μια προστατευμένη εκπομπή. Δεν έχει κατακρίνει, δεν έχει κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν της αρέσει να μιλάνε ποτέ άσχημα για κανέναν. Δε θα πήγαινα σε μια εκπομπή που θα έκρινε τη ζωή άλλων».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top