Δημήτρης Αλεξάνδρου - Μαρία Καλάβρια: Μόλις χώρισαν!

Εκείνη επιβεβαίωσε τον χωρισμό – Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Τις τελευταίες ημέρες έντονες ήταν οι φήμες ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια χωρίζουν, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, ενώ πέρασαν μακριά ο ένας μακριά από την αγκαλιά του άλλου την καραντίνα.

Αυτά δεν ισχύουν όπως είπε η Μαρία Καλάβρια, η οποία βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή Πρω1νό του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι η αλήθεια είναι ότι μόλις χθες, Δευτέρα, αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μαρία Καλάβρια-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Full in love στη Μύκονο!

«Εξεπλάγην χθες, γιατί ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που αποφασίσαμε να «παγώσουμε» τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί.

Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Έχουμε στα προφίλ μας από μία φωτογραφία ο καθένας γιατί κι εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές…

Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει… Είτε είμαστε μαζί, είτε όχι, οι φωτογραφίες θα μείνουν εκεί. Δεν είμαι παιδάκι να παίζω και να τις διαγράφω. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις…

Χθες, όταν έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης, δεν είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω…» , είπε χαρακτηριστικά.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top