Life is a beach: Επόμενη στάση το δημοφιλές σπήλαιο Μπενατζίλ

Συντονιστείτε το Σάββατο 27/6/2020 στις 14:00 στο Star

Δείτε το trailer της εκπομπής

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά. Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες;

Δείτε την περσινή αποστολή της ομάδας του Life is a Beach στο Μεξικό (κάνοντας scroll down θα βρεις όλα τα επεισόδια)

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Life is a beach: Από τις απέραντες παραλίες στο πιο παραμυθένιο κομμάτι

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές.
Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς
Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης
Μουσική: MD RECORDING STUDIOS - AND.ID

Περίληψη επεισοδίου 6 – Σάββατο 27.6.20 στις 14:00
LIFE IS A BEACH | MISSION: SPAIN- PORTUGAL|  SEVILLE - TARIFA

Με δύο θρυλικές παραλίες να απομένουν, για να ολοκληρωθεί η λίστα της Πορτογαλίας, η ομάδα του Life is a beach μαζεύει τις αποσκευές της και χαράζει νέα πορεία, με πρώτη στάση το δημοφιλές σπήλαιο Μπενατζίλ.

LIFE IS A BEACH: Μας μάγεψαν τα γαλαζοπράσινα νερά της Μαγιόρκα

Η ομάδα χωρίζεται με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Άλεξ και Λόκε κατευθύνονται προς το γνωστό σπήλαιο και επιδίδονται σε γρήγορο κουπί πάνω στα sup, ενώ ο Χάρης αναλαμβάνει την παραλία São Rafael, που ανεβάζει τον πήχη ψηλά με την ασύγκριτη θέα, την αμμώδη ακτή και τους γκρεμούς. Σε μια εικόνα, 100% Πορτογαλία.

Καθώς ο επόμενος προορισμός είναι η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, η Σεβίλλη, η ομάδα ξεκινάει να φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις με κύματα, γκρεμούς, μοναδικά τοπία και πεντάστερο κάμπινγκ, από μια χώρα, όπου σίγουρα θα επανέλθουν.

Life is a beach: Η μαγική θέα από τον Φάρο Ναζαρέ και τα τεράστια κύματα


Το πρόγραμμα για την πόλη της Σεβίλλης ξεκινά με βραδινό περίπατο του Χάρη στο ιστορικό κέντρο. Με τον κολοσσιαίο καθεδρικό ναό να κλέβει εντυπώσεις, ο περίπατος μετατρέπεται σύντομα σε απόλαυση, με τα εντυπωσιακά κτίρια, τις μπαρόκ εκκλησίες και τα γεμάτα κόσμο μεσαιωνικά δρομάκια να συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα ενωμένη και αντιμέτωπη με έναν αναπάντεχο καύσωνα, έτοιμη να ανακαλύψει με το φως της ημέρας την πατρίδα του φλαμένκο και της κιθάρας, του Δον Κιχώτη και του Δον Ζουάν.

Συνεχίζουμε το δροσερό πρόγραμμα με διανυκτέρευση στην Playa de Bolonia, στην παραθαλάσσια περιοχή της Ανδαλουσίας, Ταρίφα.
Οδηγώντας πια προς το νότιο μέρος της Ιβηρικής χερσονήσου, με κατεύθυνση τον φάρο De Camarinal, η ομάδα απολαμβάνει μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, με τους δρόμους να μυρίζουν θάλασσα. Αντικρίζοντας το μαγικό θέαμα, το Life is a beach βάζει στο μάτι τις γειτονικές ακτές Playa Canuelo και Los Alamanes.


Παραλείποντας την επίσκεψη στην πόλη του Γιβραλτάρ, κατευθύνονται προς την ανατολική μεριά του βράχου με μια και μοναδική στάση στο γραφικό ψαροχώρι, Catalan Bay. Το μουντό και άχρωμο τοπίο βάζει την ομάδα σε σκέψεις. Ένα δύσκολο εγχείρημα φτάνει στην τελική του ευθεία, έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα στους δρόμους. Από τη Μαγιόρκα στο Γιβραλτάρ, διανυκτερεύοντας σε ελάχιστα καταλύματα, με μοιρασμένες τις καλές και τις κακές στιγμές αλλά και πολλή κούραση.

Ζώντας σε μια διαρκή κίνηση το #LifeIsABeach #StarChannelTv  δηλώνει έτοιμο για τη συνέχεια και το τελευταίο κεφάλαιο του προγράμματος με Μάλαγα, Βαλένθια και τις νότιες ακτές της Ιβηρικής χερσονήσου να απομένουν.

*** Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν την εμφάνιση του COVID-19***

Μη χάνετε επεισόδιο!

Την εκπομπή θα μπορείτε να δείτε live το Σάββατο στις 14.00 στους τηλεοπτικούς σας δέκτες και μέσω live streaming.

Ενώ τα επεισόδια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και on demand μετά την προβολή τους στην τηλεόραση του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής “Life is a beach”

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top