Life is a beach: Από τις απέραντες παραλίες στο πιο παραμυθένιο κομμάτι

Συντονιστείτε το Σάββατο 20/6/2020 στις 14:00 στο Star

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά. Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες; 

LIFE IS A BEACH: Μας μάγεψαν τα γαλαζοπράσινα νερά της Μαγιόρκα

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Δείτε την περσινή αποστολή της ομάδας του Life is a Beach στο Μεξικό (κάνοντας scroll down θα βρεις όλα τα επεισόδια)

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε! 

Life is a beach

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές. 

Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Περίληψη επεισοδίου 5 – Σάββατο 20.6.20 στις 14:00

LIFE IS A BEACH | MISSION: SPAIN- PORTUGAL| SINTRA -BEACHES OF PORTUGAL 

Αλλαγή σκηνικού στο πρόγραμμα του “Life is a beach”. Από τις απέραντες παραλίες μεταφερόμαστε στο πιο παραμυθένιο κομμάτι του Mission, με την επίσκεψη στην πόλη Σίντρα, μόλις μισή ώρα έξω από τη Λισαβόνα. Μια πόλη ονειρική, για την οποία ο λόρδος Βύρωνας είχε πει ότι είναι το πιο όμορφο μέρος της Ευρώπης. 

Life is a beach

Χάρης, Άλεξ και Λόκε τριγυρίζουν στο μαγικό πάρκο της Quinta De Regaleira, ανάμεσα σε πηγάδια, πύργους, σιντριβάνια και υπόγειες σπηλιές. Μετά από κάποιες μέρες διαμονής σε δωμάτια, η παρέα επανέρχεται με το γνωστό, αγαπημένο, αναπόφευκτο κάμπινγκ στην παραλία της Serra Arrabida. Η μέρα ξεκινάει με ομίχλη και τσουχτερό κρύο, τίποτα όμως δεν μπορεί χαλάσει αυτό το υπέροχο σκηνικό, σε ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της Πορτογαλίας.

Life is a beach

Πάμε παράλληλα με την ομίχλη, προς την παραλία Comporta, όπου η βουτιά φαίνεται και πάλι να είναι αδύνατη, out of the question, όπως λένε. 

Πέρασμα από το Porto Covo, ένα ψαροχώρι, που αν προσέξεις πίσω από την κακοκαιρία και τη βροχή, φαίνεται ιδιαίτερα καλοκαιρινός προορισμός.

Life is a beach: Η μαγική θέα από τον Φάρο Ναζαρέ και τα τεράστια κύματα

Ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του στο νοτιοδυτικό ακρωτήρι Sagres, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει φαγητό, βόλτες στο κάστρο και βουτιά σε παραλίες των σέρφερ.

Κατευθυνόμαστε προς την πόλη Lagos, με ενδιάμεση στάση σε σύμπλεγμα βραχονησίδων, ένα γραφικό μέρος με επιβλητικούς βράχους αναμεσά στην ηρεμία της θάλασσας.

Τουριστική βολτούλα στην παλιά πόλη χωρίς πρόγραμμα, όπου το τραπέζι των τριών μετατρέπεται ξαφνικά σε έναν μικρό γλέντι με ντόπιους αλλά και επισκέπτες. 

Επόμενος προορισμός οι παραλίες Boca do Orio και Praia Da Marinha με τα αινιγματικά σπήλαια, τους ονειρικούς κολπίσκους, τα λαχταριστά νερά και τη μαλακή χρυσαφένια άμμο. 

Κεντρική Algavre πια, με τη βουτιά και πάλι προτεραιότητα της ομάδας, στην παγωμένη Praia das Fontainhas και εξερεύνηση του γύρω τοπίου. 

Life is a beach

*** Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν την εμφάνιση του COVID-19*** 

Μη χάνετε επεισόδιο!

Την εκπομπή θα μπορείτε να δείτε live το Σάββατο στις 14.00 στους τηλεοπτικούς σας δέκτες και μέσω live streaming.

Ενώ τα επεισόδια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και on demand μετά την προβολή τους στην τηλεόραση του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής “Life is a beach”

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top