Ελένη Μενεγάκη: Άφησε ανοιχτό το να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην τηλεόραση

Η δήλωση της παρουσιάστριας στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

O Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης και κατάφερε κάτι που λίγοι το έχουν καταφέρει! Να βγάλει είδηση από την παρουσιάστρια!

Ο γνωστός ηθοποιός λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, αιφνιδίασε την Ελένη, καθώς ξεκίνησε να της μιλάει για την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, αλλά και να τη ρωτάει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Και ενώ προέβλεψε πως κάπου θα δούμε την παρουσιάστρια του χρόνου, εκείνη επέμεινε στην απόφασή της να μη δουλέψει την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση αν περνάει καλά.

«Αν δεν κάνεις του χρόνου κάτι, θα λείψεις πάρα πολύ και επειδή θα λείψεις, μετά θα κάνεις σίγουρα. Αλλά έχω την εντύπωση πως κάτι θα γίνει και εσύ του χρόνου κάπου θα είσαι» είπε ο ηθοποιός.

Για μια Ελένη… 

Τότε η Ελένη Μενεγάκη απάντησε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δε βγαίνω από τους στόχους μου. Μη με βάζεις να αισθάνομαι περίεργα, γιατί είναι κάτι που αγαπώ… Αλλά είναι μια καλή στιγμή. Αν μου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ και νιώσω πως πετάω μέσα σε αυτή τη νέα κατάσταση, δε θα γυρίσω. Δηλαδή δε θα γυρίσω, για να γυρίσω».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top