Για μια Ελένη… 

Φωτογραφια αρθρογραφου

Η Μενεγάκη φεύγει, η σόουμπιζ καταρρέει 

Τριάντα χρόνια είναι αρκετά για μια… βασιλεία; Κι όμως είναι! Τουλάχιστον αυτό αποφάσισε η ίδια η «αυτοκράτειρα» της ελληνικής τηλεόρασης που πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε, αν όχι να παρατήσει, τουλάχιστον να αφήσει για λίγο το στέμμα και το σκήπτρο της να ξαποστάσουν.

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη, η «ωραία Ελένη», το κορίτσι που έγινε η γυναίκα της διπλανής πόρτας κι εδώ και τρεις δεκαετίες είδε τη ζωή της -με εμάς και πάλι θεατές- να πρωταγωνιστεί σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, τράβηξε ξανά τη δική της… κόκκινη γραμμή. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο πλήγμα δεν το αφήνει στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά στους δημοσιογράφους και τα Μέσα που «εκμεταλλεύονται» το brand, το τηλεοπτικό φαινόμενο αν θέλετε, που η ίδια έχτισε, για να ανεβάσουν τις δικές τους… μετοχές.

Η Έλενα Ακρίτα τη χαρακτήρισε το πιο επιδραστικό άτομο στην ιδιωτική τηλεόραση κι έχει απόλυτο δίκιο. Όχι, δεν αναφέρομαι στις κρέμες και τα αρώματα που με ευκολία πουλούσε μέσα από την εκπομπή της, κάνοντας το πιο επιτυχημένο μάρκετινγκ στη μικρή οθόνη, αλλά στη σχέση της με το κοινό, κυρίως το γυναικείο, που ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια την «Ελενίτσα» του. 

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Από τον περιβόητο λούτσο, τα κατά καιρούς λεκτικά και γεωγραφικά ατοπήματα, τα υπονοούμενα, τις κόντρες και τις εκατοντάδες φήμες, η Ελένη που εμφανώς έπασχε από έλλειψη γνώσεων, κατάφερε να τα ανατρέψει όλα. Επιβεβαίωσε κάτι γνωστό… ότι η παιδεία αποκτάται με τα χρόνια και δεν προέρχεται αποκλειστικά από τα πανεπιστημιακά έδρανα, κάνοντας ακόμα και τους haters της αν μη τι άλλο να την παραδεχτούν.

Πριν ακόμα γίνει 50 ετών (το 2019) δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πώς η Ελένη τόσα χρόνια στην τηλεόραση κούρασε, είχε φτάσει ο καιρός να πάει σπίτι της κ.λπ. Που μιλούσαν για «Βατερλό» στους πίνακες τηλεθέασης, θέλοντας να πάρουν μερίδιο από του «πουλιστερό» της όνομα. Τώρα, όλοι αυτοί απλά σιωπούν και τη... θέλουν πίσω!

Μενεγάκη: Πώς είχε αποχαιρετήσει τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια συνεργασίας

Αν υπήρχε μετρητής του πόσες φορές το όνομά της ακούγεται και γράφεται δημόσια, σίγουρα θα είχε σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η Ελένη για κάποιος λόγους πουλούσε, πουλάει και θα πουλάει για πολύ ακόμα. Ο λόγος; Ακόμα παραμένει άγνωστος, ξανθός μα καθόλου… αφελής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top