Μενεγάκη: Πώς είχε αποχαιρετήσει τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια συνεργασίας

Η παρουσιάστρια τότε είχε πάρει μεταγραφή στον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της, ανακοίνωσε στους τηλεθεατές αλλά και στους συνεργάτες της ότι με το τέλος της σεζόν και τη λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA, θα σταματήσει από την τηλεόραση, τουλάχιστον, για την επόμενη σεζόν.

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη της παρουσιάστριας, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παρουσίασαν απόσπασμα από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1.

Ήταν καλοκαίρι του 2005, όταν η τότε παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 λίγο πριν κάνει την μεταγραφή της στον ALPHA.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ στην τηλεόραση, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουμε στην τηλεόραση -λέω- και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους συνεργάτες... Εγώ θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που για 10 χρόνια με φιλοξένησε, με αγκάλιασε, με βοήθησε, με προώθησε, ότι θέλετε πείτε, μέσα είναι όλα. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τη συνεργασία» ήταν κάποια από τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Μενεγάκη: Ο Μάκης ήταν στο πλατό μαζί της όταν ανακοίνωνε ότι αποχωρεί!

Υπενθυμίζεται ότι τότε η παρουσιάστρια είχε ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top