Μενεγάκη: Ο Μάκης ήταν στο πλατό μαζί της όταν ανακοίνωνε ότι αποχωρεί!

Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας μετά την ανακοίνωση

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την ημέρα της γιορτής της ότι αποχωρεί από τον Alpha και ότι την επόμενη σεζόν θα μείνει εκτός τηλεόρασης! 

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την παρουσιάστρια έξω από το κανάλι κι εκείνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

«Πάρα πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα, πραγματικά. Λέω ένα αντίο αυτή τη στιγμή αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που δεν θα σκέφτομαι δουλειά.

Καραβάτου-Κατσούλης: Πώς σχολίασαν την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Τίποτα δεν κάνω στην τύχη και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής, ποτέ. Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό. Ένα χρόνο κάνω ένα βήμα εμπρός, ένα βήμα πίσω, αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και για μένα προσωπικά χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει, οπότε πιστεύω ότι σήμερα τους περισσότερους μάλλον τους ξάφνιασα. Συνήθως μιλάνε όλοι οι άλλοι για μένα, εγώ είμαι λίγο αργή».

Για τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Αυτοί που με ξέρουν καλά, το “φεύγω” το έχουν νιώσει από εμένα, δεν περιμένουν να τους το πω. Τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου σε όποιο πόστο, είναι δοκιμασμένοι και είναι ένας κι ένας. Εύχομαι όσοι ακούν και βλέπουν, πραγματικά να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αρμόζουν».

«Δεν δουλεύω στη διοίκηση. Είμαι η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και παρουσιάστρια θα παραμείνω», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη όταν την ρώτησαν για την Βάσω Λασκαράκη και έφυγε…

Ο Μάκης Πανζτόπουλος στο πλευρό της

Την ημέρα που επέλεξε η Ελένη να ανακοινώσει το τέλος της από τον Alpha και το τέλος της από την τηλεόραση είχε στο πλευρό της τον άνθρωπό της, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Παθιασμένα φιλιά στη μέση του δρόμου!

Ο Μάκης ήταν από το πρωί μαζί της στα στούντιο του Alpha και τη στηρίζει σε όποια απόφαση κι αν πάρει. Η Ελένη έφυγε από το σπίτι της στα Μελίσσια, με το δικό της αυτοκίνητο και πίσω την ακολουθούσε ο Μάκης Παντζόπουλος με το αγροτικό. Έτσι και χθες μετά το τέλος της εκπομπής, Ελένη, η παρουσιάστρια έκανε τις δηλώσεις της στα τηλεοπτικά συνεργεία και αποχώρησε με το αυτοκίνητό της και πίσω ακολουθούσε ο άντρας της!

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις μια νέα γυναίκα και είναι και καλά. Καμιά φορά βλέπεις ανθρώπους που είναι να σταματήσουν από τα φώτα και τους βλέπεις λίγο τρελούς. Εδώ βλέπεις μια ισορροπημένη απόφαση, μία γλυκιά γυναίκα, που θέλει να κάνει ένα διάλλειμα για τους δικούς της προσωπικούς λόγους. Αυτή ξέρει. Είπε και στο επανιδείν. Εγώ δεν πιστεύω ότι σταματάει. Είναι μια νέα γυναίκα, μπορεί να κάνει ένα διάλλειμα για ένα χρόνο για τα δικά της θέλω, τις δικές της απαιτήσεις, γιατί στο σπίτι του καθενός δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει ή μέσα στο μυαλό. Αυτό που λέει τέλος και ο θρόνος δεν υπάρχει… Είναι μια γυναίκα που παντρεύτηκε, έκανε τα παιδιά της, έκανε πολλά παιδιά. Δεν είναι ότι δεν είχε ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Δεν αφιερώθηκε σε αυτό και άφησε πίσω την προσωπική ζωή»!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top